Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kadatangan pariwisata Bélis teras-terasan dina tren luhur

0a1-29
0a1-29

Kadatangan wisatawan ka Bélis teras ngadaptar tingkat pamecah bumi sareng gerak dina trend anu ajeg.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Statistik pangénggalna pikeun tengah taun 2018 nunjukkeun yén datangna pariwisata ka Bélis teras ngadaptar tingkat pamecah bumi sareng ngalih kana trend anu luhur. Kadatangan pariwisata sapeuting dina Juni ngadaptarkeun paningkatan angka dua kali salami tilu taun ka pengker nalika satengah taun mimiti ngadaptarkeun 17.1% paningkatan kumulatif.

Salami sasih Juni, kadatangan kapal pesiar ngadaptarkeun paningkatan 57.2% sedengkeun dina akhir satengah mimiti taun ieu, aya ogé paningkatan sacara umum 10.2% pengunjung pelayaran ka Bélis dibandingkeun sareng paruh mimiti 2017.

Ieu mangrupikeun rincian tina statistik anu pang anyarna, nunjukkeun yén Bélis terus ngajaga pertumbuhan angka dua kali dina datangna sapeuting.

DATANG SINGAPUTNA DAFTAR 17% NINGKATKEUN SATAPI Kahiji SATAPI TAHUN

Kadatangan wisatawan sapeuting ningkat ku 15% dina Juni 2018. Kadatangan sapeuting dina Juni parantos naékkeun sahenteuna 10% dina unggal tilu taun ka pengker. Kadatangan dina bulan Juni sareng Juli caket pisan ngadeukeutan angka usum luhur Januari sareng Fébruari, khususna salami genep taun ka pengker. Aya kanaékan kumulatif 17% dina pendatangan sapeuting dina satengah taun munggaran.

Kadatangan Kapal pesiar Pikeun Kahiji Sawatara 2018 NGALAMI 10.2% Ningkatkeun

Dina Juni 2018, aya 20 telepon kapal pesiar anu jumlahna langkung ti 73,000 panumpang pesiar anu sumping di Bélis. Ieu mangrupikeun paningkatan anu ageung 57.2% atanapi langkung ti 26,000 langkung pelawat pelayaran upami dibandingkeun sareng Juni 2017. Dina akhir satengah mimiti taun, aya paningkatan sacara umum 10.2% dina pengunjung pelayaran dibandingkeun sareng paruh mimiti 2017. Kadatangan pikeun 2018 kalebet pengunjung ti boh Kota Belize sareng Harvest Caye Seaports.

Kanaékan anu luar biasa pikeun kadatangan wisata ogé negeskeun kauntungan anu penting pikeun nagara anu teras-terasan janten tujuan anu berkembang, hirup sareng tujuan anu kedah dikunjungi di Amérika Tengah sareng Karibia. Éta ogé ngagambarkeun usaha anu suksés pisan ti Dewan Pariwisata Belize sareng pamangku kapentingan anu dipeunteun pikeun masarkeun Bélis salaku Tempat Anu Penasaran sareng salaku tujuan pariwisata utama.

Nyitak Friendly, PDF & Email