Rarotonga muka sistem pendaratan bandara instrumen

Rarotonga
Rarotonga

Pimpinan eksekutif Otoritas Rarotonga Joe Ngamata nyatakeun ngeunaan bandara ieu di Kepulauan Cook, anjeunna resep pisan yén padamel sistem pendaratan instrumen $ 2 juta anyar Bandara Internasional Rarotonga ayeuna parantos réngsé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Pimpinan eksekutif Otoritas Rarotonga Joe Ngamata nyatakeun ngeunaan bandara ieu di Kepulauan Cook, anjeunna resep pisan yén padamel sistem pendaratan instrumen $ 2 juta anyar Bandara Internasional Rarotonga ayeuna parantos réngsé.

Pamasangan sistem éta parantos réngsé minggu kamari sareng pesawat kalibrasi khusus ti Selandia Anyar dugi ka Kemis kamari kanggo ngalaksanakeun tés akhir - saatos réngsé padamelan anu sami di Bandara Aitutaki dinten Jumaah.

Nalika CINews nyarios ka Ngamata dinten Senén énjing pesawat pengujian éta masih kénéh digawé, ngalayang kaluar sareng ngalangkungan landasan pacu sareng insinyur dina kapal anu mariksa yén sistem badarat ngalirkeun data anu leres kana pesawat.

"Kami parantos ngantosan ieu mangtaun-taun," ceuk Ngamata ngeunaan sistem anyar, anu anjeunna ngarepkeun bakal dikalibrasi dina sadidinten.

"Éta tonggak pikeun urang, sistem badarat instrumen ieu - kami nganggap ieu mangrupikeun prestasi pikeun bandara ieu. Tetep sareng téknologi sareng tiori anu pangsaéna dina téknologi pikeun jenis hal ieu.

"Éta mangrupikeun proyék panggedéna anu kami kantoskeun - anu terakhir anu kami kagungan di 2010 nyaéta terminal."

Total biaya proyek éta ngan ukur langkung tina $ 2juta, dibayar tina anggaran Otoritas Bandara. Otoritas ogé junun ngajaga total biaya ku ngantosan dugi pesawat kalibrasi ti Selandia Anyar ngadamel sababaraha inspeksi taunan rutin di Pasipik, tibatan mawa éta khusus pikeun uji sistem anu anyar.

Sakali tés parantos réngsé, hiber kalibrasi sareng awak awak na bakal balik deui ka Selandia Anyar.

Ngaganti hiji anu umurna langkung ti 30 taun, sistem badarat instrumen anu anyar ngagaduhan umur anu diarepkeun 15 taun sareng bakal sacara rutin diréparasi unggal taun.

Dina akhir hirupna, Ngamata nyatakeun yén sistem pendaratan anu anyar ampir pasti bakal diganti ku téknologi berbasis satelit.

"Kami leres-leres ngémutan yén sistem satelit énggal bakalan parantos nyusul ieu sareng kami henteu kedah masang éta - tapi aranjeunna tetep nganggo ieu di sakitar tempat éta," paparna.

"Ieu téknologi lami, tapi modél panganyarna téknologi baheula. Anu anyar anu nembé ngamimitian kaluar, nembé dilebetkeun di sababaraha tempat, mangrupikeun hal anu disebat GBAS (Sistem Pengembangan Berbasis Dasar). Éta sadayana basis satelit.

"Tapi upami urang parantos dikalibrasi ieu, dasarna urang henteu némpél deui pikeun 15 taun ka payun."

Proyék anu bakal datang pikeun bandara ngalibatkeun pembaruan lampu landasan lawas tina lampu bohlam ka LED, anu hargana sakitar $ 250,000.

"Éta latihan anu lumayan mahal pikeun dilakukeun," saur Ngamata. “Tapi upami anjeun parantos ngarobih, LED langkung mirah pikeun ngajalankeun. Sareng aranjeunna langkung lami. "

Ngamata nambihan yén anjeunna ngaharepkeun parobihan lampu LED bakal nyayogikeun tagihan listrik di bandara anu $ 36,000 per bulan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN