Kuwait's Wataniya Airways pikeun nambihan 25 pesawat A320neo

A320neo-Wataniya-Airways-
A320neo-Wataniya-Airways-

Golden Falcon Aviation, anu nyayogikeun pesawat khusus Wataniya Airways, parantos mastikeun paréntah pikeun 25 pesawat kulawarga Airbus A320neo. Paréntah nuturkeun MoU anu langkung lami diumumkeun dina Dubai Airshow taun kamari.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Golden Falcon Aviation, anu nyayogikeun pesawat khusus Wataniya Airways, parantos mastikeun paréntah pikeun 25 pesawat kulawarga Airbus A320neo. Paréntah nuturkeun MoU anu langkung lami diumumkeun dina Dubai Airshow taun kamari.

Urutan teguh ditandatanganan nalika Farnborough International Airshow ku Rakan Al-Tuwaijri, Chief Executive Officer of Golden Falcon Aviation, sareng Eric Schulz, Chief Officer Komérsial Airbus.

Wataniya Airways nuluykeun deui operasi dina Juli 2017 sareng ayeuna ngoperasikeun armada opat pesawat kulawarga A320 anu ngaladénkeun tujuan di Wétan Tengah, Éropa, Afrika sareng Asia ti markas bumi na di Kuwait. Pesawat kulawarga A320neo bakal ngadukung visi maskapai pikeun janten maskapai berkembang panggancangna di nagara éta.

Nampilkeun kabin lorong tunggal paling lega di langit, Kulawarga A320neo anu épisién ngahijikeun téknologi pang anyarna kalebet mesin generasi anyar sareng Sharklets, anu sasarengan nganteurkeun langkung ti 15 persén bahan bakar sareng tabungan CO2 ti dinten ka hiji sareng 20 persén ku taun 2020 ogé 50 persén réduksi noise. Kalayan langkung ti 6,100 pesenan nampi ti langkung ti 100 adat

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN