Royal Jordanian ngagantungkeun hiber ka Najaf Irak kusabab 'kaayaan kaamanan'

0a1a-47
0a1a-47

Maskapai nagara Yordania parantos ngagantungkeun opat penerbangan mingguan ka Najaf di Irak tengah kusabab "kaamanan" di bandara lokalna, cenah.

Bandara Najaf sateuacanna dijajah ku sababaraha ratus demonstran anti pamaréntah, anu ngaganggu patalimarga.

Protes ageung parantos rame di Irak kidul salami sababaraha dinten, kalayan jalma-jalma ngarebut gedong pamaréntah sareng ngahalangan palabuhan.

Aranjeunna rally ngalawan pangangguran, korupsi, sareng kaayaan goréng tina jasa umum sapertos listrik sareng cai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali