24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Tumuwuhna anu mantep teraskeun di Nepal pikeun Juni 2018

Nepal
Nepal
Ditulis ku jelema nu nyunting

Sajumlah 65,159 wisatawan internasional ngadatangan Nepal dina Juni 2018 kalayan 16.4% dibandingkeun sareng inohong kadatangan Juni 2017.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun ka Dinas Imigrasi, sajumlah 65,159 wisatawan internasional ngadatangan Nepal dina Juni 2018, kalayan paningkatan anu séhat 16.4% dibandingkeun sareng angka kadatangan Juni 2017. Kalayan ieu, angka kadatangan dina bulan Januari - Juni dugi ka 520,014; paningkatan 13% dina période anu sami dina 2017.

Kadatangan ti India naék ku 18.8% dina Juni dibandingkeun sareng angka bulan anu sami di 2017. Nya kitu, kadatangan umumna ti nagara SAARC ngadaptarkeun pertumbuhan positif 28.1% dibanding bulan anu sami taun kamari.

Kadatangan anu datang ti Cina teras-terasan naek sapertos sasih-bulan sateuacana sareng tumuh 34% dina Juni dibandingkeun sareng anu sumping dina sasih anu sami taun kamari. Kadatangan ti Asia (lian ti SAARC) ogé parantos nyatet pertumbuhan positip 23.6%. Kitu ogé, anu datang ti Thailand sareng Malaysia ka Nepal ningkat masing-masing 206.7% sareng 31.2%. Nanging, kadatangan ti Koréa Kidul turun ku 31.4% dibandingkeun sareng pendatangna ti sasih anu sami, taun kamari.

Paningkatan sacara umum 9.6% dina Juni parantos kacatet ti pasar Éropa dibandingkeun sareng bulan anu sami taun ka tukang. Jérman sareng Spanyol ngagaduhan 27.5% sareng 22.7% tina kenaikan masing-masing. Nanging, kadatangan ti Perancis turun ku 13.6%.

Kadatangan wisatawan ti Australia sareng Selandia Anyar ogé ningkat masing-masing 5.7% sareng 1.5% dina Juni 2018 dibandingkeun sareng inohong 2017. Kitu ogé, anu datang ti Amérika Serikat sareng Kanada ogé naék 15.3% sareng 20.7% masing-masing dina Juni 2018.

Tumuwuhna anu tetep dina datangna internasional ka Nepal dina satengah bulan mimiti 2018 disimpulkeun yén usaha konsép Dewan Pariwisata Nepal babarengan sareng Pamaréntah Nepal sareng swasta dina posisi Nepal di pasar internasional salaku tujuan anu pikaresepeun sareng paling luhur diantara para tamu internasional. sareng perdagangan perjalanan katingali saé tina ningkatna gaya datangna anu datang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.