Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Robot AI anyar ngabantosan wisatawan pikeun milarian tempat liburan menit terakhir

vivere_screen
vivere_screen

Numutkeun kana panilitian ku Expedia Media Solutions - poténsial wisatawan, rata-rata, kotektak ngalangkungan 38 halaman wéb sateuacan dipesen nalika cicing. Fitur anyar ieu dimaksudkeun pikeun ngirangan jumlah halaman wéb anu dijelajah jalma (pikeun inspirasi) sateuacan dipesen. Kukituna, ningkatkeun genah pikeun anu ngumbara, sareng ngirangan setrés mendakan tempat pakansi dina menit terakhir.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Numutkeun kana panilitian ku Expedia Media Solutions - poténsial wisatawan, rata-rata, kotektak ngalangkungan 38 halaman wéb sateuacan dipesen nalika cicing. Fitur anyar ieu dimaksudkeun pikeun ngirangan jumlah halaman wéb anu dijelajah jalma (pikeun inspirasi) sateuacan dipesen. Kukituna, ningkatkeun genah pikeun anu ngumbara, sareng ngirangan setrés mendakan tempat pakansi dina menit terakhir.

Malah di tengah usum panas, aya seueur kasempetan pikeun ngarambat, tapi masalah pikeun seueur jalma ayeuna nyaéta milih dimana sareng iraha aranjeunna badé ngumbara. Kalayan fungsionalitasna anu anyar - Vivere ngamungkinkeun palancong poténsial ieu mendakan tujuan anu sampurna pikeun aranjeunna dumasar kana karesep sareng konstrain waktos.

Matteo De Santis, CEO Vivere.travel, ngajelaskeun: "Vivere.travel mangrupikeun pangalaman visual anu dominan. Ngagunakeun platform online kami, konsumén ngalebetkeun inpormasi ngeunaan karesepna, tanggal perjalanan sareng anggaran anu direncanakeun, sareng kami nampilkeun poto, pidéo sareng pituduh perjalanan anu ngajentul tina tujuan anu cocog sareng preferensi unikna. Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah mendakan sareng mesen tujuan sareng hotél anu paling narik aranjeunna. Barina ogé, gambar ngalukis sarébu kecap. ”

Kumaha carana sangkan eta pagawean?

Sakali pangguna badé kana situs wéb, aranjeunna dipenta pikeun nuliskeun sababaraha karesepna, bandara angkat sareng durasi hiber.

Algoritma AI tiasa dianggo di tukang pikeun nyarankeun pituduh perjalanan anu khusus anu disesuaikan sareng kapentingan sareng karesep khusus anu diasupan ku pangguna. Maka bakal ngarangkep tujuan dumasar anu langkung nyukupan pikeun pangguna khusus éta sareng karesep anu aranjeunna masangkeun sateuacanna. Éta ogé ngenalkeun pangguna kana tujuan anyar anu sigana henteu acan aya dina radarna - anu ogé dumasar kana kapentingan pangguna.

Ngaliwatan inpormasi perjalanan anu komprehensif, pituduh perjalanan sareng citra, Vivere ngabijilkeun pangguna sareng lokasi sareng maksa aranjeunna nyandak kaputusan langkung gancang. Ogé, ku kalebet pangguna anu langkung saé sareng panggunaan algoritma AI, platform na berkembang sareng diajar teras-terasan sareng mikawanoh kabutuhan sareng kahoyong para palancong dina raraga ningkatkeun kualitas eusi pribadi.

Anjeunna nyimpulkeun: "Didukung ku téknologi IBM Watson, kami yakin yén kami bakal tiasa nganteurkeun kontén anu ditata anu saé anu pikaresepeun pikeun unggal jenis pengumbara, sareng ngarobih cara jalma ngarencanakeun sareng buku liburan janten langkung saé."

Fiturna:  Vivere.travel

Nyitak Friendly, PDF & Email