Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Royal Palm Hotel Galapagos nunjuk General General anyar

0a1a1a-12
0a1a1a-12

Royal Palm Hotel, Galapagos parantos ngumumkeun pengangkatan General Manager anyar, anu ngiringan hotél bulan ayeuna. eTN ngahubungi Royal Palm Hotel Galapagos pikeun ngamungkinkeun kami ngaleungitkeun paywall pikeun siaran pers ieu. Teu acan aya réspon. Kituna, kami nyayogikeun tulisan anu pantes dikabarkan ieu pikeun pamiarsa urang nambihan paywall

Nyitak Friendly, PDF & Email

Royal Palm Hotel, Galapagos parantos ngumumkeun pengangkatan General Manager anyar, anu ngiringan hotél bulan ayeuna.

Penduduk asli Ékuador anu gaduh pangalaman 20 taun di Éceran, Penjualan, Pamasaran, Perhotelan sareng Pariwisata, Mr Diego Andrade Murtinho ngagabung sareng Royal Royal Hotel tina jabatanna salaku Diréktur Nasional Penjualan pikeun Hotel Oro Verde, grup ékonom anu terkenal di Ekuador pikeun panyadia jasa panginepan kalayan langkung ti 600 kamar di 4 kota di daratan Ékuador.

"Mr Andrade bakal ngawaskeun hotél butik highland kami sareng Villa Escalesia eksklusif, anu dikokolakeun ku tim Royal Palm; nyangking ideu énggal, seueur énergi sareng parobahan anu dinamis pikeun tim di milik eksklusif urang. Pangalaman komérsialna, kontak dina sektor wisata-wisata Ékuador sareng stratégi operasional anu jelas, bakal mastikeun tujuan masa depan urang sareng kamekaran bisnis pikeun Royal Palm ”saur Sir John Madejski, anu ngagaduhan hotél.

"Kuring resep pisan kana kasempetan-kasempetan anu bakal aya payun; ieu mangrupikeun tujuan anu paling unik di dunya kalayan kaéndahan alam anu tiada tara! ” saur Pak Andrade; "Kuring gaduh tim anu hébat di dieu di hotél sareng urang babarengan bakal ngusahakeun nyandak pangalaman tamu ka tingkat anu anyar."

Nyitak Friendly, PDF & Email