24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan pendidikan Berita Pantun Industri silaturahmi Investasi wartos Warta Breaking Sri Lanka piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata di Sri Lanka: Solokan otak atanapi kauntungan otak?

Sri Lanka
Sri Lanka

Seueur anu parantos diobrolkeun ngeunaan ledakan pariwisata Sri Lanka, sareng kakurangan SDM anu bakal datang anu bakal disanghareupan industri.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Seueur anu parantos diobrolkeun, sareng dibahas ngeunaan ledakan pariwisata Sri Lanka, sareng kakurangan sumber daya manusa anu bakal datang anu bakal disanghareupan industri. Nembe aya prakarsa swasta, diayakeun ku You Lead (tina USAID) ngébréhkeun peta jalan anu praktis sareng komprehensif ngeunaan cara ngungkulan sababaraha masalah ieu. (Anjeun Anjog: Sri-Lanka-Pariwisata sareng Perhotelan Padamelan Padamelan Roadmap-2018-2023).

Sanaos angka lengkep sareng penilaian hésé diturunkeun sacara akurat kusabab kurangna inpormasi anu leres, umum ditampi yén sakitar 100,000 staf langsung tambahan dina sababaraha tingkatan bakal diperyogikeun pikeun ngalayanan ekspektasi pertumbuhan Pariwisata dina 3 taun ka hareup. (Ékonomi Salajengna 2018)

Peta jalan anu parantos diwincikkeun pikeun anu munggaran, pandangan swasta ngeunaan naon anu kedah dilakukeun, kalayan inisiatif anu jelas sareng rencana aksi. Éta ngaevaluasi kakurangan anu bakal datang dina sababaraha taun ka hareup, ngira-ngira naon waé fasilitas latihan anu sayogi di nagara éta, naon waé kakuranganana, sareng kumaha ngatasi kakurangan ieu. Éta ogé alamat kabutuhan pikeun nyiptakeun kasadaran anu kuat di kalangan nonoman ngeunaan kamungkinan karir anu beragam dina industri pariwisata pikeun jalma kreatif.

Salah sahiji aspék anu parantos disentuh dina peta jalan ieu nyaéta sajumlah ageung ahli-ahli Sri Lankan anu digawé di luar negeri, sareng strategi pikeun nyobaan deui mamingan éta saatos kontrakna réngsé. Hal ieu nyababkeun sawala anu cukup ngeunaan édisi staf silaturahmi anu terlatih ka Wétan Tengah sareng Maladéwa.

Maka dirasa yén ieu bakal janten waktos anu pas pikeun ngabahas masalah ieu sacara langkung jéntré dina monograf.

Angkatan SRI LANKAN LABOR

Pagawean umum lokal

Mangrupikeun kanyataan anu dipikaterang yén Sri Lanka ngagaduhan tingkat melek anu luhur 95% (Kamentrian Atikan Tinggi) sareng angkatan pagawé 8,249,773 langkung umur 18 taun (Departemen Sénsus sareng Statistik 2016). Tingkat pangangguran sakitar 4.5%.

"Jumlah awéwé anu ilubiung dina tanaga kerja Sri Lanka parantos turun janten 36 persén di 2016 tina 41 persén di 2010" numutkeun Bank Dunia. Ieu jauh pisan langkung handap tibatan rata-rata dunya 54% (Bank Dunia: Tingkat partisipasi awéwé awéwé tenaga kerja 2016). Di nagara-nagara Asia ieu tiasa disababkeun ku perkawinan, ngabandungan budak, sareng padamelan rumah tangga sareng diskriminasi gender.

Pagawean asing

Remittances of Sri Lankans damel di luar negeri parantos nganggap penting pisan pikeun ékonomi Sri Lankan. Kiwari kiriman uang kuli parantos janten pangasilan devisa panglobana di Sri Lanka sareng kasaimbangan pembayaran nagara parantos gumantung pisan kana pendapatan anu dihasilkeun ku karyawan TKI. Kiriman kiriman di taun 2017 turun 1.1 persén janten US $ 7.16 milyar tina US $ 7.24 milyar anu kacatet dina période anu sami dina 2016. (Ceylon Today 2018). Pentingna pangiriman artos ka kasaimbangan pembayaran sareng perekonomian Sri Lanka, saageung gedena anu sababaraha parantos ngajelaskeun ékonomi kontemporer Sri Lankan salaku 'ékonomi anu gumantung ka pengiriman uang'.

Jumlah tanaga padamelan asing Sri Lanka parantos naék kana 1,189,359 (sakitar 14% angkatan kerja di luhur umur 18 taun) dugi ka Désémber 2016 numutkeun Menteri Pakasaban Luar Negeri Thalatha Athukorala.

Aya rata-rata 'outflow' per taun sakitar 260,000 diantarana 66% lalaki. Pelayan imah jumlahna sakitar 26%. (Biro Tenaga Kerja Sri Lanka –SLBFE 2017).

Pakasaban wisata lokal

Pariwisata dianggap salaku salah sahiji industri pangpentingna anu nyayogikeun rupa-rupa kasempetan padamelan pikeun nonoman. Laporan taunan Otoritas Pangembangan Sri Lanka (SLTDA) 2016 nunjukkeun aya staf 146,115 dina sadaya peunteun dina padamelan langsung di industri. Nanging, industri pariwisata ngagaduhan pangaruh multiplier anu hébat, dimana diperkirakeun yén unggal 100 padamelan langsung anu didamel di sektor pariwisata Sri Lankan, ngahasilkeun sekitar 140 padamelan teu langsung di séktor suplemén (WTTC, 2012). Dumasar kana jumlah tanaga pariwisata Sri Lanka ieu sakitar 205,000. Nanging, séktor informal nyata anu kalebet sababaraha padagangan padagangan, operator pantai, sareng sanés anu aya hubunganana sareng pariwisata, mangrupikeun jumlah anu pikasieuneun. Maka spesialis industri gaduh pandangan yén pangaruh nyata wisata kana mata pencaharian masarakat tiasa langkung ti 300,000.

Numutkeun ka SLTDA sakitar 15,346 kamar énggal bakal dioperasikeun ku 2020 di 189 pendirian énggal dina sektor formal. Panulis ieu ngira-ngira yén staf anyar anu diperyogikeun pikeun ngalayanan kamar-kamar énggal ieu sakitar 87,000 hungkul dina séktor langsung / resmi). Ngingali pangaruh multiplier tina sektor informal, jumlah ieu teras tiasa ngabengkak langkung ti 200,000, ngahasilkeun total perkiraan tanaga kerja di pariwisata sakitar 500,000 atanapi langkung ku taun 2020 (The WTTC ngarepkeun angka ieu bakal rada langkung luhur dina 602,000 jalmi) .

Ieu bakal hartosna yén sakitar 7% -8% angkatan kerja Sri Lankan bakal kalibet dina pariwisata dugi ka taun 2020.

Karyawan wisata lokal dina padamelan asing

Éta mangrupikeun kanyataan anu dipikaterang yén sajumlah ageung pagawé silaturahmi sanésna padamel di Wétan Tengah sareng Maladéwa. Nanging, henteu aya statistik anu dipercaya pikeun nomer ieu sayogi.

Maka sababaraha asumsi konservatif bakal dilakukeun sapertos kieu, pikeun ngira jumlah ieu.

Perkiraan angkatan kerja SL di luar negeri: - 1,189,359
Persentase Pembantu Rumah Tangga (ref. SLFBE): - 26%
Anggap yén 12% kategori sanés pembantu rumah tangga mangrupikeun padamelan anu aya hubunganana sareng pariwisata.

Maka dina dasar ieu perkiraan rusakna sapertos kieu:

Analisis ieu nunjukkeun yén sakitar 140,000 karyawan pariwisata SL tiasa padamelan di nagara deungeun. Numutkeun ka SLFEB, rata-rata 260,000 karyawan angkat pikeun padamelan asing unggal taun. Upami babandingan anu sami sapertos di luhur dilarapkeun, maka éta bakal hartosna yén atraksi taunan atanapi 'outflow' karyawan pariwisata unggal taun kira-kira 30,000.

Ngaluarkeun na

Tina analisis dasar anu aya, katingalina aya sakitar 140,000 karyawan pariwisata anu padamelan di luar nagari sareng sacara efektif 'kaleungitan' sakitar 30,000 karyawan unggal taun.

Janten masalah anu teras dilakukeun nyaéta naha ieu mangrupikeun hal anu saé atanapi goréng.

Dina pandangan ka hareup kaciri yén SL kaleungitan staf pariwisata anu terampil kana pendirian di luar negeri, anu sacara efektif 'solokan otak'.

Nanging, panilitian anu langkung caket kana fenomena ieu ngungkabkeun gambaran anu rada béda.

hambalan 1 - Sakumaha seueurna praktisi Pariwisata terang dina industri hotél di SL, sering pisan, nonoman atah henteu atah gabung kana Resort pikeun ngamimitian karirna dina silaturahmi. Aranjeunna mimitian ti tangga handap, kéngingkeun pangalaman sareng jalan nepi ka hirarki di jurusan atanapi lapangan anu dipilih. Bahkan dasar dandan sareng tatakrama ditetepkeun di lingkungan Resort. Kusabab kitu, kaseueuran hotél resor anu saé leres-leres mangrupikeun dasar latihan dasar pikeun hotél ngora anu hoyong pisan.

hambalan 2 - Saatos sababaraha taun kéngingkeun pangalaman, perékrut naék naék jabatan dina Resort ka posisi pagawéan anu langkung luhur.

hambalan 3 - Akhirna individu éta tiasa ngantunkeun Resort pikeun damel di hotél kota 5-bintang, pikeun kéngingkeun langkung seueur pangalaman sareng kanyaho. Seringna mangrupikeun impian pikeun jalma ngora pikeun damel di hotél kota kelas bintang, anu masihan anjeunna langkung seueur paparan industri.

hambalan 4 - Saatos sababaraha taun damel di hotél kota 5-bintang, calon ngora tiasa milarian padamelan di luar negeri. Bayaran anu saé, fasilitas akomodasi, tiket udara sareng kauntungan sanésna mamingan ieu lalaki sareng awéwé di luar negeri dina padamelan kontrak. Kaseueuran merek hotél internasional anu beroperasi di Wétan Tengah sareng Maladéwa milari padamel anu gaduh pangalaman anu saé di lingkungan 5-bintang. Janten, sanés mangrupikeun fénoména anu teu biasa pikeun ningali ékspansi tanaga terlatih anu tetep ka luar negeri pikeun damel di dinya.

hambalan 5 - Dina lingkungan padamelan luar negeri anu saé, khususna sareng mérek internasional, aya paparan tingkat luhur kana prakték sareng pangalaman anu saé, paling sering damel di kontak caket sareng ahli terkenal di dunya dina bidangna masing-masing. Ku cara kieu jalma ngora meunang kabeungharan élmu sareng pangalaman bari dibayar ogé pikeun jasana.

hambalan 6 - Kaseueuran padamelan asing sapertos dina kontrak jangka waktos anu tetep, panginten tiasa dibaharuan dina sababaraha siklus. Akhirna padamelna ngasilkeun artos anu cekap pikeun hirup di bumi asal di srilangka sareng mutuskeun kanggo uih deui. Nalika anjeunna balik deui sareng pangalaman sareng élmuna anu anyar dina sabuk na, kaseueuran hotél di kota atanapi resort gampang pisan ngiringan anjeunna, dina posisi anu langkung luhur tibatan sateuacan anjeunna angkat.

Janten, siklusna ditutup, sareng pagawé ngora ayeuna dina posisi anu langkung luhur boh di tempat damel sareng masarakat, kalayan sababaraha tabungan anu wajar di bank pikeun ngurus kulawargana.

kacindekan

Tina analisis sareng évaluasi di luhur, jelas yén dina kasus industri pariwisata, pangaluaran pagawé anu angkat ka luar negeri, panginten henteu sadayana janten hal anu goréng pikeun industri. Staf anu ka luar negeri datang deui langkung terampil sareng berpengalaman dina akhir kontrak di luar negeri.

Aya seueur carita anu inspiratif sareng saé pikeun para tamu anu nampi tamu. Maka éta panginten henteu sadayana kiamat sareng pikasediheun pikeun industri hotél kusabab padamel ninggalkeun Sri Lanka pikeun kanikmatan di mancanagara. Lumayan ti anggap éta 'Brain - Drain', panginten industri silaturahmi kedah nganggap ieu salaku 'Brain - Gain'.

 

Panulis, Srilal Miththapala, gaduh seueur pangalaman langsung ningali pagawé sapertos kitu balik deui saatos ningkatkeun karirna di luar negeri. Salah sahiji anu kedah disebatkeun nyaéta Eksekutif Pangropéa Taman di salah sahiji resort anu aya hubunganana sareng panulis. Karyawan khusus ieu mangrupikeun lulusan tatanén sareng teu lami diangkat janten hortikulturis pikeun ninggali aset lingkungan grup. Anjeunna kéngingkeun padamelan salaku asistén hortikulturis di Ritz Carlton di Bahrain, dimana anjeunna antukna angkat janten hortikulturis di operasi Timur Tengah grup éta, kéngingkeun sababaraha penghargaan pikeun tata kebon grup hotél. Saatos ngaladénan salami 12 taun, anjeunna ayeuna uih deui, kalayan nawaran padamelan kabuka, pikeun balik deui ka grup Ritz Carlton iraha waé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Srilal Miththapala - eTN Sri Lanka