24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Komoros Ngabobol Warta Mauritius megatkeun News wartos

Maskapai Anyar Karthala Airways angkat

fe252075-dfd8-494e-a8f7-64cae32ec5b1
fe252075-dfd8-494e-a8f7-64cae32ec5b1
Ditulis ku Dmytro Makarov

Pamaréntah Comoros tujuanna pikeun ngawangun maskapai nasional namina Karthala Airways kalayan bantosan téknis ku Air Mauritius. Maskapai anu anyar ayeuna nuju aya audit Sertipikat Operator Udara (AOC). Henteu aya rinci ngeunaan armada atanapi tujuan anu direncanakeun tiasa didapet dina tahap ieu.
Karthala Airways direncanakeun janten maskapai jadwal anu didasarkeun ti Moroni sareng Pangeran Said Ibrahim Internasional (HAH).

Air Mauritius (MK) parantos nandatanganan Memorandum of Understanding (MOU) sareng pamaréntah Comorian pikeun nyayogikeun dukungan téknis pikeun proyek Karthala Airways anu digantungkeun. Nyarioskeun nalika AGM maskapai Mauritius dinten Kemis, 12 Juli, CEO Somas Appavou nyarios yén perjanjian parantos ditandatanganan dina 14 Maret sareng di handapeunana, Air Mauritius bakalan nyayogikeun dukungan sareng kaahlian dina meunteun sareng ngadegna Karthala Airways. Parameter start-up parantos ditetepkeun sareng ayeuna dina prosés ngamankeun Sértipikat Operator Udara na (AOC).

Dingaranan gunung seuneuan Karthala di Grande Comore, Karthala Airways parantos janten proyek papan gambar ti saprak 2006 nalika mimiti dilebetkeun. Dina upaya ngajantenkeun maskapai janten kanyataan operasional, sababaraha operator sanés parantos dibantosan dina sababaraha taun ka pengker, kalebet Royal Jordanian (RJ, Amman Ratu Alia), tapi teu hasil.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asalna ti Ukraina, cicing di Amérika Serikat salami 10 taun salaku mantan pengacara.