24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Awards Megatkeun Berita Perjalanan pendidikan Berita Breaking Ghana rapat wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Prof. Marina Novelli, Universitas Brighton, pikeun mingpin Pangembangan Produk Masterclass di Forum Kapamimpinan Pariwisata Afrika 1st

Prof-Marina-Novelli
Prof-Marina-Novelli
Ditulis ku jelema nu nyunting

Prof Marina Novelli, University of Brighton, parantos kapilih pikeun mingpin Sustainable Pariwisata Masterclass di Forum Kapamimpinan Pariwisata Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Marina Novelli (PhD), Prof. Pariwisata sareng Pangembangan Internasional di University of Brighton (UK), anu mangrupikeun anggota Afiliasi tina Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO) dipilih pikeun mingpin Masterclass Pengembangan Produk Pariwisata Berkelanjutan dina margin Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika sareng Penghargaan lumangsung dina 30 sareng 31 Agustus 2018, Accra, Ghana. Anjeunna ogé ahli kawijakan wisata, perencanaan sareng pamekaran internasional anu kawéntar sacara internasional.

Di Universitas Brighton, Prof Novelli ogé Kalungguhan Akademis pikeun Panilitian sareng Perusahaan Anu Hadir Jawab portopolio anu ditujukeun pikeun ngabina kolaborasi antar disiplin sareng internasional. Nyatana, éta aya dina program Pertanggungjawaban Terakhir Pertanggungjawaban internasional yén Prof Novelli sareng Universitas Brighton aktip ngadukung Forum Kapamimpinan Pariwisata 1 Afrika.

Prof. Novelli nyatakeun: "Mangrupikeun kaistiméwaan pikeun diondang pikeun nyumbang kana Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika anu pangpayunna, anu mangrupikeun acara anu fokus kana industri, nyayogikeun kasempetan anu luar biasa pikeun ngahambat celah antara akademisi sareng dunya praktisi. Kuring ngarepkeun babarengan ngajajah cara-cara pikeun ngungkulan tantangan anu seueur anu disanghareupan ku sektor pariwisata di buana. Ieu bakal diragukeun janten dialog produktif sareng platform anu saé pikeun ngahijikeun kolaborasi anu anyar sareng ngajantenkeun kolaborasi anyar di buana. "

Prof Novelli parantos ngabimbing sababaraha urang propésional Afrika sareng teras-terasan ngainspirasi seueur generasi ngora urang Afrika, ngalangkungan padamelan akademik sareng praktisi na. Salami 18 taun ka pengker, Prof Novelli parantos nyerat sareng nyarankeun sacara éksténsif dina bidang kawijakan pariwisata sustainable internasional, perencanaan, pamekaran sareng manajemén di sakitar 20 tujuan di Afrika. Anjeunna ngagaduhan peran piwuruk inti dina sababaraha proyék anu dibiayaan ku Bank Dunia, Uni Éropa, PBB, Organisasi Pariwisata Dunya PBB, Sekretariat Komanwel, Menteri Nasional sareng Dewan Pariwisata, Badan Pangembangan Daérah sareng LSM di Sub-Sahara Afrika, ogé Éropa sareng Asia. Anjeunna panulis Pariwisata sareng Pangwangunan di Sub-Sahara Afrika: Isu Kontémporér sareng Realitas Lokal (2016, Oxford: RoutXNUMX) sareng karyana parantos nunjukkeun pangaruhna jauh di luar pariwisata ku nyumbang kana pertumbuhan ékonomi anu langkung épéktip, lingkungan anu ningkat sareng masarakat anu langkung inklusif .

Kwakye Donkor, anu ngiringan ATLF, saur Prof Novelli, mangrupikeun urang Italia ti saprak lahir, tapi urang Afrika sajati ku nyoko. "Kami parantos seueur ngahargaan komitmen profesionalna anu kuat pikeun ngabina kolaborasi peer-to-peer pikeun parobihan anu saé di Afrika. Anjeunna teras-terasan ngalangkungan panggilan tugasna, tapi anu paling penting anjeunna dipikaterang nempatkeun di tengah-tengah kapentingan dirina pikeun kapentingan komunitas anu paling handap-istiméwa. ” Prof Novelli parantos ngabimbing sababaraha urang propésional Afrika sareng teras-terasan ngainspirasi seueur generasi ngora urang Afrika, ngalangkungan padamelan akademik sareng praktisi na. "Kusabab ieu pisan Prof Novelli kapilih pikeun mingpin éta Masterclass ngeunaan Pangembangan Produk Pariwisata Berkelanjutan sareng janten ko-ketua teh Panitia pikeun panghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika munggaran sareng Judy Kepher Gona, pendiri Agén Wisata & Pariwisata Berkelanjutan dumasarkeun di Kénya, "saur anjeunna.

Kami ngadesek calon delegasi pikeun ngadaptar di tourismleadershipforum.africa pikeun ngiringan, ngaksés program sareng nominasi penghargaan lengkep. Kanggo inpormasi salengkepna, hubungi Ibu Tes Proos di: [email dijaga] atanapi telepon kana + Mobile: +27 84 682 7676, Kantor: +27 (0) 21 551 3305, +27 (0) 11 037 033

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) mangrupikeun platform dialog Pan-Afrika anu ngahijikeun pamangku kapentingan penting tina sektor perjalanan, pariwisata, silaturahmi sareng penerbangan di Afrika. Tujuanna pikeun nyayogikeun platform kontinental pikeun jejaring, ngabagi wawasan sareng nyusun strategi pikeun perjalanan berkelanjutan sareng pangembangan pariwisata di buana. Éta ogé fokus kana paningkatan ekuitas merek Africa. Éta mangrupikeun anu mimitina sareng bakal ngamajukeun pariwisata salaku pilar pangwangunan berkelanjutan.

Forum ieu diayakeun ku Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) dina naungan Menteri Pariwisata, Seni sareng Budaya Ghana, acara éta bakal dilaksanakeun dina 30 sareng 31 Agustus 2018 di Pusat Konvensi Internasional Accra, Ghana.

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika dirojong ku Déwan Pariwisata Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.