Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Nomer pangunjung Éropa ka Bélis ngalangkung

0a1-16
0a1-16

Belize parantos ningali kanaékan 24.3% dina datangna Éropa pariwisata sapeuting antara Januari - Juni 2018, kalayan pasar Inggris ningkat ku 20.6%.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Belize parantos ningali kanaékan 24.3% dina datangna Éropa pariwisata sapeuting antara Januari - Juni 2018 dibandingkeun sareng 2017, kalayan pasar Inggris ningkat ku 20.6% dina waktos anu sami. Ieu netepkeun tren positip pikeun satengah mimiti 2018 sareng nunjukkeun pertumbuhan anu tetep pikeun nomer pariwisata.

Kadatangan sapeuting ti Eropa ningkat ku 35.2% dina bulan Januari 2018 dibandingkeun sareng Januari 2017, nunjukkeun yén pertumbuhan pangluhurna pikeun nagara nyaéta dina usum puncak. Nanging, jumlah anu datang sapeuting Éropa dina bulan Maret ngalangkungan angka Januari, nunjukkeun yén Bélis kirang kapangaruhan ku musiman sareng nomer kadatangan janten langkung saé sapanjang taun.

Kanaékan jumlah pangunjung ka Bélize ngagambarkeun hasil Laporan Tren Perjalanan ABTA taun ayeuna, anu nunjukkeun yén datang ngupayakeun ngumbara ka tujuan anu sanés. Laporan nunjukkeun yén dina 2018, langkung tina saparapat jalma libur (27%) ngarencanakeun badé sumping ka nagara anu aranjeunna henteu kantos kantos sateuacan.

Salaku tambahan, sajumlah resort mewah anu dikembangkeun sareng dibuka di sakumna nagara kalebet Hotel sareng Resor Four Seasons di Caye Chapel sareng Itz'ana Resorts & Residences di Placencia. Ieu nunjukkeun yén Bélis mangrupikeun tujuan wisata anu berkembang, hirup sareng pikaresepeun pikeun wisatawan Éropa, nempatkeun dirina salaku tujuan Amérika Tengah anu kedah ditingali.

Ngomentaran tokoh Karen Pike, diréktur pamasaran sareng hubungan industri ti Dewan Pariwisata Belize nyarios "Kami resep pisan ngabagéakeun seueur pangunjung ti Inggris sareng Éropa. Tujuan strategis kami pikeun sababaraha taun ka pengker nyaéta pikeun banding ka pasar ieu sareng nalika urang ngaluncurkeun inisiatif pamasaran di 2016 kami yakin yén kami leres-leres ngagaduhan hal anu tiasa nawiskeun ka babaturan Éropa urang. Angka-angka ieu nunjukkeun henteu ngan ukur kapercayaan anu dibutuhkeun, tapi ogé yén aya napsu anu hébat pikeun jinis pangalaman anu luar biasa anu tiasa dipiboga ku jalma-jalma di Bélis naha éta kulinér, beuleum, budaya, petualangan atanapi ngan ukur linggih sareng ningali dunya ngaliwat. Rakan dagang kami parantos ngadukung sareng kami hatur nuhun kana usaha aranjeunna. Kami gaduh seueur tawaran sareng ngarep pisan ngabagéakeun langkung seueur jalma ka Bélis. "

Nyitak Friendly, PDF & Email