Pesen Pariwisata Cook Islands: Buku mimiti!

Kapuloan Cook-394x480
Kapuloan Cook-394x480

Ajak nasabah pikeun mesen liburan Kepulauan Cook na sateuacanna. Éta pesen konci ti Kepulauan Cook Cook sabab siap pikeun acara perdagangan perjalanan pangbadagna di Auckland salami dua taun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ajak nasabah pikeun mesen liburan Kepulauan Cook na sateuacanna. Éta pesen konci ti Kepulauan Cook Cook sabab siap pikeun acara perdagangan perjalanan pangbadagna di Auckland salami dua taun.

Rachel Mackey, manajer pamasaran Selandia Anyar sareng Cook Islands Tourism Corporation, nyatakeun yén organisasi ngusahakeun ngadidik konsumén ngeunaan kabutuhan buku mimiti. 'Pesen kami ka konsumén nyaéta upami aranjeunna hoyong kéngingkeun akomodasi anu dipikahoyong, pikeun tanggal anu dipikahoyong, sareng harga anu aranjeunna pikahoyong, maka pemesanan kedah sahenteuna genep bulan sateuacanna. Pikeun période liburan sakola, disarankeun 12 bulan sateuacanna. '

Pembaruan The Love a Little Raro sareng Aitutaki - Agén Perjalanan diayakeun di Hilton Auckland dina 29 Agustus ti 6 sonten. Éta bakal dipiheulaan ku acara khusus pikeun insentif sareng panata acara. Diantara pamérésna nyaéta Moana Sands Lagoon Resort anu anyar di Rarotonga. Resort anyar ieu ngagaduhan 24 kamar (22 studio laguna deluxe sareng dua suite laguna) tempatna di kompleks dua pantai payun, sadayana sareng pandangan laguna sareng teras atanapi balkon.

Pusat Resort nyaéta kolam renang cai asin anu ageung, kumplit sareng dek tempat santai matahari sareng kolam renang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN