Moana Sands Group: Muka Resort Rarotonga Anyar di Kepulauan Cook

Moana-Sands_newrarotongaresort
Moana-Sands_newrarotongaresort

Neruskeun tujuan ékspansi sareng kelestarian jangka panjang di Kepulauan Cook, pasangan waralaba Pacific Resort Hotel Group, Moana Sands Group resep pisan ngumumkeun pembukaan resmi Moana Sands Lagoon Resort, tempatna di laguna Muri anu kawéntar di dunya, Rarotonga .

Nyitak Friendly, PDF & Email

Neruskeun tujuan ékspansi sareng kelestarian jangka panjang di Kepulauan Cook, pasangan waralaba Pacific Resort Hotel Group, Moana Sands Group resep pisan ngumumkeun pembukaan resmi Moana Sands Lagoon Resort, tempatna di laguna Muri anu kawéntar di dunya, Rarotonga .

Upacara bubuka kulawarga ringkes diayakeun dina 31st Méi 2018, sareng dina pantun Kepulauan Cook anu leres, situs sareng sadaya gedong diberkahan sareng diistrénan, sateuacan pamilik Iaveta sareng Ruta Short ngabagi sababaraha kecap. "Asalna kami parantos mutuskeun ngawangun dua kulawarga di bumi ieu tapi kusabab kulawarga parantos gaduh bumi di Rarotonga masuk akal pikeun ngawangun kompleks Moana Sands anu anyar pikeun nambihan sareng ngalengkepan dua pasipatan Moana Sands anu sanés di Titikaveka. Éta bakal tetep warisan pikeun kulawarga sareng generasi ka hareup. Kami bersyukur pikeun dukungan kulawarga anu gaduh bumi anu parantos aya di tukangeun kami ti mimiti proyék ".

Ngagungkeun 24 kamar anu aya di jero komplek payuneun dua lantai, sadayana nampilkeun pemandangan laguna anu endah sareng teras atanapi balkon, fasilitas modéren raoseun ku hiasan Polinésia modéren. Diwangun ku 22 Deluxe Lagoon Studios sareng 2 Lagoon Suites, sadaya kamar berpendingin hawa nawiskeun fasilitas anu bakal diarepkeun ti grup Resort anu kaliber ieu.

Pusat Resort nyaéta logo ageung embossed kolam renang cai asin, kumplit sareng dek berjemur sareng bar kolam renang. Sémah ogé bakal tiasa nampi cahaya panonpoe sareng panempoan ti réstoran sareng bar Laguna di tempat, anu dibuka pikeun layanan Senén 16 Juli 2018.

Moana Sands Lagoon Resort ngabagéakeun tamu anu yuswa 18 taun ka luhur, ngajantenkeun lokasi anu idéal pikeun anu milarian liburan anu romantis, palancong solo atanapi anu dina perjalanan bisnis. Pasipatan anu pang anyarna muji Grup Moana Sands anu parantos aya di kulawarga ramah kulawarga Moana Sands Beachfront Hotel sareng Moana Sands Beachfront Villas, anu perenahna di belah kidul Rarotonga, sapanjang pantai Titikaveka sareng Vaimaanga anu murni

Pacific Resort Hotel sareng Moana Sands Groups gumbira ku tumuhna ékspansi tina pangwangunan énggal ieu, nyayogikeun akomodasi modéren anu ageung di hotspot wisata anu populér Muri, sareng kasempetan padamelan anu teras dianggo anu tiasa ditawarkeun ku masarakat lokal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN