Pulo Karajaan Karibia Walanda leutik bakal ngadangukeun Présidén Jaringan Roh Awak Minda

Sallie_Fraenkel
Sallie_Fraenkel

Nalika hiji pulau alit hoyong janten tujuan anu berkelanjutan, aranjeunna kedah ngayakeun konperénsi Sustainable. Sallie Fraenkel bakal judul Konperénsi Kelautan Statia taunan katujuh. Pulo St. Eustatius, panyaturna nyaéta Sallie Fraenkel.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nalika hiji pulau alit hoyong janten tujuan anu berkelanjutan, aranjeunna kedah ngayakeun konperénsi Sustainable. Sallie Fraenkel bakal judul katujuh Konperénsi Keberlanjutan Statia taunan, dijadwalkeun diayakeun 27 sareng 28 Séptémber di Pusat Pemuda Mike van Putten di Eustatius St.

Eustatius mangrupikeun hiji pulau Walanda anu alit di Karibia anu didominasi ku Quill, gunung seuneuan anu cicing. Taman Nasional Quill ngagaduhan jalur hiking sapanjang laut sareng sakuriling gunungapi, anu ngagaduhan leuweung hujan sareng seueur spésiés anggrek. Sakurilingna pulau aya pantai sempit pasir vulkanik. Situs beuleum di luar negeri, situs beuleum St. Eustatius Nasional Kelautan urang mimitian ti terumbu karang dugi ka bangkai kapal.

Fraenkel mangrupikeun pangadeg sareng Présidén Mind Body Spirit Network, perusahaan umur opat taun anu ngahijikeun jalma-jalma anu pipikiran sapertos dina acara sareng perjalanan. Anjeunna parantos ngahasilkeun langkung ti 29 acara dina mata pelajaran mimitian ti "kaéndahan bersih" dugi ka "perjalanan transformatif".

Tilas lulugu pamasaran sareng kapala perwira operasi SpaFinder sareng wakil presiden eksekutif Global Spa and Wellness Summit, Fraenkel gaduh langkung ti 30 taun pangalaman dina industri spa, kasihatan sareng hiburan.

Salami jabatanana di SpaFinder, anjeunna ngawaskeun perluasan perusahaan, kalebet halaman wéb anu meunang penghargaan Spafinder.com, Majalah SpaFinder Méwah, divisi kartu kado sareng sadaya kagiatan pamasaran sareng téknologi pikeun perusahaan.

Anjeunna anu nyiptakeun acara kalebet Aspen Spa Days, The Spa Experience Aspen sareng The Spa Experience Grand Central. Dina 2013, Fraenkel ngajalankeun Global Spa and Wellness Summit di New Delhi, India. Anjeunna mangrupikeun ketua samentawis Inisiatif Pangaruh Sosial pikeun Global Wellness Institute sareng lenggah dina dewan Gift of Hope, nirlaba ngabantosan awéwé sareng barudak anu gaduh HIV / AIDS di Afrika Kidul.

Pendaptaran pikeun konperénsi kelestarian, anu diayakeun ku St. Eustatius Pariwisata Pengembangan Yayasan (STDF), kaunggulan Konsultan, PEECC, Taman Nasional St. Eustatius (STENAPA) sareng Yayasan Kaséhatan Publik Karibia Wétan (ECPHF), ayeuna kabuka. Jalma anu resep tiasa ngahubungi STDF.

Kenal sareng Statia sadunya

Salaku pangakuan kana upaya pulau kana kabijakan pariwisata berkelanjutan sareng kualitas, tanggal 30th bulan Agustus 2016, Statia dipasihan Hadiah Perunggu QualityCoast ku Menteri Urusan Ékonomi Walanda Mr. Henk Kamp. Pulo St. Eustatius meunang penghargaan: Teu aya Carita Anansi! - Fitur Pangsaéna Ku Jurnalis Karibia Rickisha St. Louis ti Grenada Broadcasting Network pikeun fitur siaran na di St. Eustatius anu judulna, "St. Eustatius: Harta Karun Karibia ”parantos nyiarkeun dina Caribbean-Vision Caribbean http://youtu.be/qrU-MQd0jv8.

Eustatius, Harta Karun Karibia dikategorikeun di Top 8 Kota Karibia di dunyahttp://www.lonelyplanet.com/caribbean/travel-tips-and-articles/76984 ku Robert Reid ti Lonely Planet. Tanggal 19 Oktober 2012, St. Eustatius dingaranan "Karibia Shangri-La”Carita diterbitkeun dina kasohor Washington Posthttp://articles.washingtonpost.com/2012-10-19/lifestyle/35499555_1_kapok-scorpion-crater ku témbal Sepuh. Di 1991, Museum Museum Simon Doncker meunang hiji Amérika Express Award salaku conto anu paling saé pikeun pelestarian bersejarah di daérah Karibia.

Ngeunaan Yayasan Pangembangan Pariwisata St. Eustatius
Yayasan Pengembangan Pariwisata St. Eustatius mangrupikeun agénsi anu tanggung jawab pikeun promosi sareng mekarkeun pariwisata di St. Eustatius. Misi na nyaéta supaya Pamaréntah pulau masihan prioritas anu langkung ageung pikeun pariwisata ku cara nyayogikeun dana anu cekap pikeun sacara épéktip sareng épisién ngamajukeun pariwisata di pasar konci; mastikeun produk pariwisata anu kualitas kalayan ngenalkeun sareng ngendalikeun syarat standar minimal; nyiapkeun generasi anu bakal datang pikeun nyandak tanggel waler anu langkung ageung dina sektor ieu ku cara ngajarkeun pariwisata salaku poko dina tingkatan sistem pendidikan.

Kantor Yayasan Pengembangan Pariwisata St. Eustatius tempatna di The Godet House di Kerk weg, St. Eustatius, Karibia Belanda. Tel: +599 318 2433 atanapi +5993182107; E-mail: info@statia-tourism.com ; Facebook / Twitter: Pariwisata St. Eustatius; Halaman Wéb: www.statia-tourism.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN