24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan pendidikan Warta Breaking Nepal wartos Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

PATA ngabagi Rahasia nyarioskeun carita sareng profesional industri perjalanan Nepal

NPT
NPT

Program Ngawangun Kapasitas Asasi Manusa PATA, babarengan diayakeun ku PATA sareng NTB, kalayan téma 'Ngajalajah Seni Ngari dongéng', narik 65 pamilon. Ngalambangkeun PATA nyaéta CEO Dr Mario Hardy sareng Diréktur - Pengembangan Modal Insan Ibu Parita Niemwongse.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Profesional industri perjalanan di Nepal ayeuna langkung saé nempatkeun pikeun sacara efektif ngamajukeun tujuan idéal ieu, berkat Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA) sareng dukungan anu loma ti Dewan Pariwisata Nepal (NTB).

Program Ngawangun Kapasitas Manusa PATA, babarengan diayakeun ku PATA sareng NTB, diayakeun ti tanggal 13-14 Agustus di Hotel Himalaya di Kathmandu, Nepal. Acara éta, kalayan téma 'Ngajalajah Seni Dongéng', narik 65 pamilon. Ngalambangkeun PATA nyaéta CEO Dr Mario Hardy sareng Diréktur - Pengembangan Modal Insan Ibu Parita Niemwongse.

Lokakarya ieu nyayogikeun pamilon program latihan anu intensif sareng interaktif anu ngahijikeun sési sési kelas anu dilakukeun ku para ahli industri perjalanan anu dipimpin ditambah ku kagiatan praktis, tugas kelompok, sareng kasempetan jaringan. Eusi program dumasar kana PATAcademy-HCD suksés sareng Program Pangwangunan Kapasitas Asasi Manusa.

"Nyarios carita ogé mangrupikeun salah sahiji cara komunikasi anu paling universal, anu ngahirupkeun data sareng kanyataan. Kalayan jalan sareng metodeu anyar anu sayogi pikeun ngabagi carita urang, naha ngalangkungan téks, gambar atanapi pidéo, urang kedah diajar kumaha cara ngatur carita urang pikeun cocog sareng médium anu leres. " saur CEO PATA Dr Mario Hardy. "Kami resep ngagaduhan kasempetan pikeun ngiringan Program Pangwangunan Kapasitas Manusa PATA di Kathmandu dina téma populér 'Ngajalajah Seni Dongéng'. Program ngajarkeun pamilon kumaha ningkatkeun pangsa pasar, ku nyiptakeun sareng nyaring carita anu tiasa mangaruhan, mere ilham, ngadidik sareng, anu paling penting, sacara émosional hubungan sareng pemirsa global sareng sampurna sareng Nepal dimana seueur pisan carita anu hebat pikeun dicarioskeun . "

Dina ucapan pembukaan na ka pamilonna Mr Deepak Raj Joshi, CEO, Dewan Pariwisata Nepal, nyarios, "Pangalaman anu paling saé dilayanan sareng dilakukeun ngaliwatan carita, janten kami yakin yén carita mangrupikeun alat anu paling kuat pikeun bisnis pariwisata sareng tujuan kami. Urang sadayana aya di dieu pikeun nyebarkeun kamungkinan anu urang ngagaduhan dina industri pariwisata sareng kéngingkeun kamekaran anu tujuan ieu pantes Hatur nuhun PATA pikeun ngatur Program Pangwangunan Kapasitas Manusa PATA ieu di Nepal. "

Panyatur dina program dua dinten kalebet Ibu Choy Teh, Manajer Akun, Hubungan Média - Bannikin (Asia); Mr David Fiedler, Mitra sareng Diréktur Kreatif - Singular Foundry, Kanada, sareng Mr Stu Lloyd, Chief Hothead - Hotheads Innovation, Hong Kong SAR. Salaku tambahan, Dr Mario Hardy ogé nampilkeun ngeunaan 'Inovasi Eksponénsial pikeun Permulaan sareng Pangusaha'.

Nalika ditaros kumaha pamilon nguntungkeun tina sési na ngeunaan 'Storytelling in Travel and Tourism through Media and Influencers', Ibu Teh nyatakeun yén, "PR di bentang Nepal dina industri perjalanan masih dina tahap pamula, janten kuring ngarepkeun inpormasi anu kuring dilebetkeun kana pamilon bakal ngabuktikeun nguntungkeun pikeun merek perjalananna. Nepal gaduh seueur kamungkinan pikeun narik wisatawan saluareun ngan ukur pangalaman 'gunung', sareng khususna sareng Visit Nepal 2020 anu bakal datang, éta mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngahasilkeun seueur média sareng minat influencer pikeun nagara. '

Mr Fiedler, anu nampilkeun ngeunaan 'Ngawangun Empati Kana Ngadamel Carita Besar' sareng dina 'Tujuan Tunggal', saurna, "Sungguh hormat datang ka Nepal pikeun nyarios ngeunaan Empati sareng Tujuan. Nalika Nepal nyiapkeun tantangan neng 2020 anu ambisius, industri perjalanan lokal kedah tetep nyebar sareng olahtalatah mérek, sareng éta kalebet modérenisikeun bahan pamasaranna, damel raket sareng média internasional, sareng tetep mutahir dina tren komunikasi. Metodeu anu diusahakeun sareng diuji nganggo citra lanskap henteu cekap ayeuna-ayeuna pikeun memikat pengunjung ka bangsa anu saé ieu saé. Nepal gaduh anyaman kompléks budaya lokal sareng géografi anu ngalangkungan gunung, sareng masarakatna saleresna mangrupikeun ciri anu pangageungna di nagara ieu. Unsur-unsur konci ieu kedah dianyam kana carita fenomenal sareng dicontokeun dina pikiran anu ngumbara modéren, anu hoyong ningali deui, ngaraos langkung seueur sareng diajar langkung seueur nalika aranjeunna ngumbara. Nepal ngagaduhan poténsi anu hébat ieu, sareng kuring ngaraos anu pangsaéna bakal sumping. ”

Dina sési interaktif sareng immersive Mr Lloyd ngeunaan 'The Secret Ingredients of a Great Story', anjeunna ngabahas naha carita-carita digawé kalayan épéktip dina bisnis modéren sareng nyayogikeun sababaraha conto carita hébat dina ékonomi anyar. Nyorot kumaha ngungkitkeun émosi sareng personalisasi dina ngadongéng, anjeunna nyatakeun, "Naon kapercayaan budaya sareng nilai nasional anjeun, ngagambarkeun anu aya dina caritaan anjeun. Upami anjeun perusahaan wisata persis naon anu anjeun percanten, naon nilai masing-masing perusahaan anjeun, naon anu anjeun nangtungkeun, dimana anjeun ngagambar garis éta dina keusik sareng ngagambarkeun jalma-jalma éta, sareng hirup jelema sareng ngambekan anu akurat. Upami anjeun hotél, éta sami. Henteu janten masalah naon waé garis usaha anjeun, anjeun kedah hirup sareng hirup carita anjeun. Upami anjeun henteu hirup sareng ngambekan éta, moal aya jalan carita éta bakal nyandak kahirupan nyalira. Sareng éta, dina akhir dinten, nyaéta titik cariosan. "

Program Ngawangun Kapasitas Manusa PATA mangrupikeun prakarsa Asosiasi di-bumi / teureuh pikeun Pembangunan Modal Asasi Manusa (HCD) dina spéktrum perjalanan sareng pariwisata anu lega. Ngamangpaatkeun jaringan PATA pikeun pamimpin industri berbakat sadunya, Program ngararancang sareng ngalaksanakeun lokakarya pelatihan khusus kanggo instansi pamaréntah, organisasi non-pamaréntah, lembaga akademik sareng bisnis sektor swasta.

Pelatihan dikirimkeun ngaliwatan téhnik diajar pendidikan dewasa anu inovatif kaasup studi kasus, latihan kelompok, diskusi kelompok, presentasi instruktur sareng kunjungan situs. Fasilitator nyayogikeun élmu, pangalaman sareng kaparigelan tina sababaraha séktor bisnis sareng dipetik tina jaringan PATA anu lega sareng mantep dina industri pariwisata sareng sajabina.

PATA mendesain sareng koordinat bengkel, nyayogikeun ahli anu mingpin sareng sedeng bursa diantara pamilon sareng nawiskeun sudut pandang sareng pangalaman nyalira. Eusi sareng agenda lokakarya, kalebet propil idéal sareng jumlah pamilon, dikembangkeun ku PATA di kolaborasi caket sareng lembaga pamimpin atanapi organisasi.

Durasi bengkel tiasa bénten-bénten panjangna antara dua jam dugi ka dua dinten, gumantung kana tujuan diajar, sareng tiasa dipentaskeun di mana waé lokasi di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.