Gempa ngagempur Kosta Rika

Kosta Rika
Kosta Rika
Ditulis ku jelema nu nyunting

Gempa bumi saageung 6.0 ngoyagkeun Kosta Rika dinten ayeuna, 17 Agustus 2018, tabuh 23:22:36 UTC caket wates Panama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Gempa bumi saageung 6.0 ngoyagkeun Kosta Rika dinten ayeuna, 17 Agustus 2018, tabuh 23:22:36 UTC.

Tempatna caket wates Panama di lintang 8.772 N sareng bujur 8.3.139 W di jerona 19 kilométer.

Teu aya laporan dugi ka karusakan atanapi cilaka.

Jarak:

• 18.9 km (11.7 mi) N ti Golfito, Kosta Rika
• 49.1 km (30.5 mi) SSE of Buenos Aires, Kosta Rika
• 55.1 km (34.2 mi) W ti Volcan, Panama
• 62.6 km (38.8 mi) NNW Puerto Armuelles, Panama
• 86.8 km (53.8 mi) WNW of David, Panama

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN