24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Warta Breaking Bangladés Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Umat ​​Islam Banglades ngagempur karéta anu padet pikeun dugi ka liburan di bumi

0a1a-63
0a1a-63

Ratusan umat Islam katingali naék kana atap karéta nalika aranjeunna nyobian balik ka kulawarga sareng réréncanganna pikeun ngarayakeun Idul Adha.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Gambar anu ngajentul parantos muncul nunjukkeun umat Islam linggih dina hateup karéta di Dhaka, Bangladés sabab gerbong pinuh.

Ratusan jalma tiasa katingali naék kana atap karéta nalika aranjeunna nyobian balik ka kulawarga sareng réréncanganna pikeun ngarayakeun Idul Adha, dianggap pésta anu paling suci di Islam.

Festival anu dimimitian dinten Salasa sareng dipungkas dina dinten Sabtu, mangrupikeun tungtung jarah haji ka kota anu paling suci di Islam, Mekah. Diyakini langkung dua juta jalma ngiringan ka kota Arab Saudi, dimana Nabi Muhammad dipercaya lahir, taun ayeuna.

Cuplikan stasiun Dhaka anu padet nunjukkeun leres-leres acara éta kasohor di masarakat Bangladeshi, 86 persén diantarana Muslim.

Panumpang anu mawa lumpat katingali dina panto anu aya dina gerbong sareng jandéla sareng narik diri dugi ka hateup, hiji-hijina tempat anu aya. Dina hiji waktos panumpang ogé katingali nangtung sareng leumpang sapanjang atap karéta nalika masih gerak.

Idul Adha, ogé dikenal salaku Festival Pangorbanan atanapi 'Lebaran Ageung,' nuturkeun ziarah Islam taunan ka Kaabah di Mekah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov