Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Ékuador ngaleungitkeun asuransi kaséhatan wajib pikeun turis asing

0a1a-73
0a1a-73

Turis internasional anu lebet Ékuador Benua moal kedah nyandak asuransi kaséhatan, numutkeun kana undang-undang anu anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Turis asing lebet Ékuador Benua moal kedah deui nyandak asuransi kasehatan, numutkeun kana Hukum Organik anyar pikeun Promosi Produksi, Daya tarik Investasi, Generasi Pakasaban sareng Kasaimbangan Fiskal anu diberlaku Salasa ieu, 21 Agustus 2018, saatos diterbitkeun dina Daftar Resmi .

Nomer 1 tina Pasal 44 nyayogikeun panyabutan alinea kalima tina Pasal 56 Hukum Organik ngeunaan Mobilitas Manusa, anu netepkeun sipat asuransi wajib pikeun status turis hijrah salaku sarat pikeun asup ka Ékuador Benua.

Ngaleungitkeun asuransi kasehatan, dipromosikeun ku kapala Menteri Pariwisata, Enrique Ponce De León, sareng didukung pinuh ku Présidén Républik, Lenin Moreno Garcés, narékahan pikeun ngajaga daya saing pariwisata nagara tanpa nambahan biaya pikeun jalma-jalma anu sumping pikeun mikaresep Ékuador. Ku cara kieu, aya paningkatan dukungan pikeun industri pariwisata reseptif nagara.

Ékuador, sacara resmi Républik Ékuador, mangrupikeun républik démokrasi répréséntatif di Amérika Kidul kalér-kulon, wawatesan sareng Kolombia di beulah kalér, Peru di wétan sareng kidul, sareng Samudera Pasipik belah kulon. Ékuador ogé kalebet Kapuloan Galápagos di Pasipik, sakitar 1,000 kilométer (620 mi) beulah kulon daratan. Ibu kotana nyaéta Quito, sedengkeun kota panggedéna nyaéta Guayaquil.

Anu ayeuna janten Ékuador mangrupikeun tempat pikeun sababaraha jinis kelompok Amerindian anu laun-laun dilebetkeun kana Kakaisaran Inca salami abad ka-15. Wewengkon ieu dijajah ku Spanyol salami abad ka-16, ngahontal kamerdékaan dina 1820 salaku bagian tina Gran Kolombia, ti mana éta muncul salaku nagara daulatna sorangan dina 1830. Warisan ti dua karajaan kasohor dina penduduk Ékuador anu beragam étnis, kalayan seuseueurna 16.4 juta jalma janten mestiza, dituturkeun ku minoritas ageung turunan Éropa, Amerindian, sareng Afrika. Spanyol mangrupikeun basa resmi sareng diucapkeun ku seuseueurna penduduk, sanaos 13 basa Amerindian ogé dikenal, kalebet Quichua sareng Shuar.

Nyitak Friendly, PDF & Email