sendal cocooan
Yayasan Sendal

Langkung ti 10,000 murangkalih ngalaman sakedik langkung kabagjaan dina usum liburan ieu ku cocooan anyar sareng kaulinan anu disumbangkeun ku Yayasan Sendal dina taunan Natal Toy Drive maranéhna.

Salaku panangan nirlaba tina Sandals Resorts and Beaches Resorts, The Sandals Foundation's Annual Holiday Toy Drive parantos janten acara kalénder pokok salami langkung ti 10 taun ngalangkungan sumbangan berehan ti pasangan anu berharga, Hasbro, Inc. Iconic Toys of the global play and hiburan kalebet Nerf, Magic: The Gathering, My Little Pony, sareng Transformers.

Salaku tambahan, dukungan pikeun Toy Drive taunan ogé asalna ti anggota tim Sendal sareng Pantai Resorts, nganjang ka tamu, sareng mitra industri perjalanan.

sendal cocooan 2

Nalika pésta adat henteu diayakeun, pendekatan daérah taun ayeuna ngagedekeun dukungan logistik Angkatan Darat Kasalametan, kakuatan pulisi, sakola, sareng kelompok komunitas lokal pikeun sacara ati-ati nyebarkeun langkung ti 10,800 cocooan ka barudak di Karibia - sadayana bari émut protokol kaséhatan sareng kaamanan masing-masing nagara.

Heidi Clarke, Diréktur Eksekutif di Sandals Foundation, ngajelaskeun yén dina kaayaan tantangan anu dialaman taun ayeuna, penting pisan pikeun ngajaga kamiripan normalitas, khususna nalika liburan.

"Natal mangrupikeun waktos magis pikeun murangkalih sareng taun ieu kedah henteu benten. Kusabab éta waktos anu sesah pikeun kulawarga di saluareun Karibia, éta langkung penting pikeun urang pikeun ngalakukeun naon anu urang tiasa pikeun ngabantosan kabagjaan sareng, tangtosna, raos asa ku pangiriman hadiah ieu. "

"Rakan kami anu teu ternilai di Hasbro," lanjut Clarke, "parantos leres-leres ngadukung misi kami, sareng kami resep kami parantos mendakan jalan pikeun kéngingkeun cocooan ieu kalayan aman ti sababaraha barudak anu paling pantes."

Pengiriman barang-barang kaulinan parantos dikintunkeun di Bahama, Jamaica, Kapuloan Turks sareng Caicos, Antigua, St. Lucia, Grenada, sareng Barbados.

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali