24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal wartos Pengumuman Pers Kaluaran pencét piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Nepal bersinar di 5 Sichuan International Travel Expo (SCITE)

c1
c1

Nepal, Country of Honor di 5th Sichuan International Travel Expo (SCITE) 18 anu diayakeun di Leshan, Cina ti 6 dugi ka 9 Séptémber 2018 nampi jarak tempuh agama sareng wisata anu pernah aya di tempat lahirna Lord Buddha.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Nepal, Country of Honor di 5th Sichuan International Travel Expo (SCITE) 18 anu diayakeun di Leshan, Cina ti 6 dugi ka 9 Séptémber 2018 nampi jarak tempuh agama sareng pariwisata anu pernah aya di tempat lahirna Lord Buddha.

Hon Menteri Kabudayaan, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil, Rabindra Prasad Adhikari mingpin Delegasi resmi anggota parlemen, Walikota Lumbini, Tansen sareng Ramgram, NTB, Lumbini Devt Trust sareng anggota sektor swasta. Dewan Pariwisata Nepal parantos koordinasi sadaya acara di Cina.

Anjeunna nyarioskeun upacara pembukaan di SCITE sareng nganjang ka Pavilion Nepal salian ti ngayakeun sababaraha rapat tingkat luhur sareng Gubernur Sichuan, Walikota Leshan, Kepala candi Dado Zen anu kawéntar sareng candi Leshan Buddha pikeun ngabahas gawé babarengan sareng promosi. pariwisata di pasar Cina poténsial pisan.

Sorotan kunjungan éta nyaéta panandatanganan MOU antara Leshan, bumi patung Budha panggedéna di dunya sareng Lumbini, Tansen sareng Ramgram pikeun promosi pariwisata Budha.

Dinten ayeuna, Upacara khusus diayakeun pikeun masrahkeun taneuh suci ti Lumbini ka Musium Leshan Buddha dimana parantos disucikeun kalayan hormat pisan.

Diresmikeun ku Yang Mulia, Lila Mani Poudyel, Minggu Nepal, paméran saminggu sareng jual karajinan karajaan Nepal kalayan langkung ti 50 kios, resep kuliner, paméran poto, tembikar live, sareng tarian budaya diayakeun di Leshan pikeun masarakat Cina.

Menteri Hon Adhikari sareng Walikota Leshan parantos nyatakeun komitmen anu kuat pikeun nguatkeun hubungan antara Leshan sareng Lumbini sareng ieu pasti bakal jauh dina promosi pariwisata Nepal di Cina. NATTA ilubiung dina sési B2B di SCITE. Promosi Kampanje Nganjang Nepal 2020 di Cina parantos mimiti.

sumber: https://www.welcomenepal.com/

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.