24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun wartos jelema Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Kontes Internasional Miss Kreol: Saha aranjeunna?

KrishaAlly
KrishaAlly
Ditulis ku Alain St.Ange

“Miss Creole des Iles International” is the idea to find a face for the World of Creoles. This is a project Terry Carola has been pushing for the last couple of years and he has confirmed that he is staging the first edition of the Beauty Pageant in mid-October 2018.

Nyitak Friendly, PDF & Email

“Miss Creole des Iles International” is the idea to find a face for the World of Creoles. This is a project Terry Carola has been pushing for the last couple of years and he has confirmed that he is staging the first edition of the Beauty Pageant in mid-October 2018.

Calls for registration for participants from all the Creole Islands has now closed and last week Krisha Ally, a young Seychellois lady walked up to introduce herself as a contestant for the coming pageant as she looked for sponsors for the needed expenses to be part of the event.

She was courageous but more importantly sold herself as a positive contestant wanted to be the face of the “World of Creoles”.

Today every island in the Caribbean and in the Indian Ocean where the Creole Language is spoken. The islanders from all these islands plus the inhabitants of New Orleans in the USA are those who today form the Creole Community. Most of these islands elect a Beauty Queen annually and they all fight to get into the Miss World Beauty Pageant and hopefully be elected as Miss World.

Electing a “Miss Creole des Iles International” could be the title closer to home and these islanders own culture.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Alain St.Ange

Alain St Ange parantos damel dina bisnis pariwisata ti saprak 2009. Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel.

Anjeunna diangkat salaku Diréktur Pemasaran Seychelles ku Présidén sareng Menteri Pariwisata James Michel. Saatos sataun tina

Saatos sataun jasa, anjeunna diangkat kana jabatan CEO Seychelles Pariwisata Board.

Di 2012 Organisasi régional Kapuloan Samudra Hindia dibentuk sareng St Ange diangkat salaku présidén munggaran organisasi éta.

Dina parobihan ulang kabinet 2012, St Ange diangkat janten Menteri Pariwisata sareng Kabudayaan anu anjeunna mundur dina 28 Désémber 2016 dina raraga ngudag pencalonan salaku Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya.

Di Majelis Umum UNWTO di Chengdu di Cina, jalma anu dipilarian "Circuit Speaker" kanggo pariwisata sareng pangwangunan berkelanjutan nyaéta Alain St.Ange.

St.Ange mangrupikeun mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan sareng Kelautan anu ngantunkeun jabatan dina bulan Désémber taun ka tukang pikeun milari jabatan Sekretaris Jénderal UNWTO. Nalika nyalonkeun atanapi dokumén dukungan na ditarik ku nagara na ngan sapoé sateuacan pamilihan umum di Madrid, Alain St. Ange nunjukkeun kaagungan salaku juru bicara nalika anjeunna nyarioskeun rapat UNWTO kalayan rahmat, karep, sareng gaya.

Biantara anu ngagugulung na dirékam salaku pidato dina pidato anu paling hadé dina badan internasional PBB ieu.

Nagara-nagri Afrika sering émut alamat Uganda na pikeun Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika anjeunna janten tamu terhormat.

Salaku tilas Menteri Pariwisata, St.Ange mangrupikeun panyatur biasa sareng populér sareng sering ditingali dina forum sareng konperénsi atas nami nagara na. Kamampuhna nyarios 'tina borgol' sok katingali salaku kamampuan langka. Anjeunna sering nyarios yén anjeunna nyarios tina haté.

Di Seychelles anjeunna émut pikeun nyirian pidato dina bubuka resmi pulau éta Carnaval International de Victoria nalika anjeunna negeskeun deui kecap-kecap lagu John Lennon anu kawéntar ... "anjeun tiasa nyarios yén kuring ngalamun, tapi kuring henteu ngan ukur hiji. Hiji dinten anjeun sadayana bakal ngiringan kami sareng dunya bakal langkung saé salaku hiji ”. Kontingen pers dunya kumpul di Seychelles dina dinten éta lumpat kalayan kecap ku St.Ange anu janten berita utama dimana-mana.

St.Ange nganteurkeun alamat utama pikeun "Pariwisata & Konperénsi Bisnis di Kanada"

Seychelles mangrupikeun conto anu saé pikeun pariwisata berkelanjutan. Maka teu heran upami ningali Alain St.Ange dipilarian salaku pembicara dina sirkuit internasional.

anggota Travelmarketingnetwork.