24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Turki Breaking News

Bandara anyar sareng kaanggotaan anyar: Kahadiran hiber Turki Airlines

Yeni-Kabin-Üniformaları-6
Yeni-Kabin-Üniformaları-6

Dina perayaan 85 taun suksés, Turki Airlines parantos ngaluarkeun tampilan anu seger sareng seragam anyar anu dirancang khusus pikeun awak kabin na. Seragam anyar bakal mimiti dianggo saatos muka Bandara Anyar Istanbul, "bumi anyar" maskapai maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina perayaan 85 taun suksés, Turki Airlines parantos ngaluarkeun tampilan anu seger sareng seragam anyar anu dirancang khusus pikeun awak kabin na. Seragam anyar bakal mimiti dianggo saatos muka Bandara Anyar Istanbul, "bumi anyar" maskapai maskapai.

Diideuan ku seueur elemen klasik desain sareng budaya Turki, baju seragam anyar ngahijikeun pola tradisional anu aya dina gelas artisanal, keramik sareng kaligrafi kalayan tékstur sareng detil kontemporer. Kumpulan ngahijikeun bentuk sareng warna anu aya di Istanbul Bosphorus sareng 'flow detail' énggal, diciptakeun pikeun ngalambangkeun tanaga anu teu upaya sareng dinamis anu ngalir ngalangkungan kota Turki anu paling dinamis salaku simpang antara Wétan sareng Kulon.

Maskapai global, anu ngapung ka langkung seueur nagara tibatan anu sanésna, dipasangkeun sareng Haute Couturier di Ettore Bilotta anu berbasis di Milan pikeun nyiptakeun desain seragam anyar anu dinamis anu ngumumkeun era anyar sareng identitas mérek pikeun pamawa bendera nasional.

Unik sareng dikenal ku palette abu beureum sareng antrasit jero, koleksi kalebet topi, sarung tangan, baju, kantong sareng asesoris. Aspék konci anu sanés tina proyék éta nyaéta baju seragam kabin, kokpit, koki ngapung, sareng jasa darat bakal dilancarkeun dina pendekatan desain tunggal pikeun nawiskeun panumpang hirup dina pangalaman mérek holistik. Desain Bilotta ngahijikeun bentuk sareng fungsina, mangrupikeun tinimbangan penting pikeun maskapai anu ngapungkeun ka tujuan internasional di dunya. Rarancang énggal sanés ngan ukur dikonsepkeun dina konsultasi sareng pamimpin pantun sareng tim awak kabin Turki Airlines nyalira, tapi diuji sacara ketat dina penerbangan sidang jarak jauh di iklim anu béda.

  1. İlker Aycı, Pupuhu Déwan Airlines Turki sareng Komite Eksekutif mairan; "Turkish Airlines sok bungah pikeun kolaborasi sareng bakat kreatif sareng khas sapertos anu nyampur desain elegan sareng praktis. Nalika ngajaga unsur tradisional desain sareng budaya Turki, baju seragam anyar urang propésional sareng tetep satia kana budaya silaturahmi, sapertos maskapai kami. "

Ettore Billotta, désainer modél tukang baju seragam nyarios, "Nalika kuring mimiti mendesain Turkish Airlines, hal anu mimiti anu ngainspirasi kuring nyaéta Istanbul. Kota ieu parantos janten pot lebur pikeun seni sareng peradaban mangabad-abad sareng ngagaduhan kabeungharan langka salaku warisan umum tina seueur budaya. Kuring hoyong nyandak elemen tina kaligrafi tradisional sareng mosaik sasarengan interpretasi anyar motif Turki, anu nekenkeun garis modéren, kana palanggaran sareng hubungan pikeun ngagambarkeun kontras sareng dualitas. "

Pikeun ngaluncurkeun tampilan anyar, maskapai nasional ngagabung sareng fotografer sareng seniman Inggris anu kasohor sacara global, Miles Aldridge pikeun némbak koleksi seragam kabin Turki Airlines anu anyar di tempat unik Istanbul.

Beunghar ku budaya sareng sajarah, sareng warna sareng tékstur anu cerah, Istanbul, anu ngalangkungan dua buana, nyayogikeun latar tukang anu seragam. Gumantung kana kamampuanna pikeun ngagabungkeun pendekatan anu taliti sareng bakat langka pikeun drama sareng narasi, Miles Aldridge némbak koléksi nganggo kota pikeun nyiptakeun pilihan gambar anu cerah sareng béda, siap pikeun peluncuran baju seragam. Sakedap anu kabeneran pas sareng maskapai ulang taun ka-85. "Kuring leres-leres terinspirasi nalika ningali baju seragam nalika nuju usum emas tina mode couture ti taun 1950an, tapi ku corak anu kontemporer pisan. Deui, éta pisan sapertos padamelan kuring sorangan anu sok ngarujuk jaman baheula tapi resep pisan ayeuna. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.