24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Haiti Ngabobol Hotél & Resor Jepang Ngabobol Warta olahraga News Kawat Wisata USA Breaking News

Urang Haiti di sakumna dunya kedah ngadukung kameunangan Naomi Osaka

Haiti
Haiti

Manajer Umum Hotel Marc Pierre-Louis ngagungkeun kameunangan luar biasa na Naomi Osaka di Buka AS salaku "prestasi anu sadayana urang Haiti kedah bangga pisan."

Nyitak Friendly, PDF & Email
Manajer Umum Hotel Marc Pierre-Louis ngagungkeun kameunangan luar biasa na Naomi Osaka di Buka AS salaku "prestasi anu sadayana urang Haiti kedah bangga pisan."
Diomongkeun saatos éphoric saatosna umur 20-an 6-2, 6-4 kesel 23-waktos juara Grand Slam Serena Williams akhir minggu kamari, hotelier Haitian ngabagjakeun juara kahiji kalina, anu ramana, Leonard Francois, nyaéta Haitian .
"Urang Haiti di sakumna dunya, kalebet didieu di Port-au-Prince, nonton pertandingan sareng nyorangan. Naomi maénkeun cemerlang pikeun ngéléhkeun salah saurang pamaén ténis anu paling hébat sepanjang waktos, jalma anu parantos anjeunna idola ti saprak budak. Éta nyandak saraf tina waja, "saur anjeunna, bari ogé nyorot kahirupan grit, katahanan, sareng kecemerlangan Serena Williams, salah saurang pamaén karesepna.
"Naomi bersaing sareng percaya diri sareng sadaya jalma katurunan Haitian kedah ngagungkeun kameunangan na," Piér-Louis negeskeun.
Sedengkeun Osaka bersaing pikeun Jepang - nagara kalahiran sareng tanah air indungna - Pierre-Louis nyatet yén bintang single awéwé mekar sok gancang ngakuan warisan Haitian na, khususna kusabab anjeunna ageung sareng ninina Haitian di Amérika Serikat.
"Anjeunna jelas bangga kana warisan Haitian na sareng mereun pikeun ningali anjeunna ngaku éta sareng pangaruhna ka anjeunna. Rahayat Haiti bakal ngahormatan ngabagéakeun Naomi pikeun nganjang ngarayakeun juara Grand Slam kahijina, sareng nonoman Haitian janten inspirasi ku jalma anu tiasa dikenalkeun, "saur anjeunna.
Bakat terkenal warisan Haitian, kalebet Bruny Surin sareng Barbara Pierre (atletik); Orlando Calixte (baseball); Joachim Alcine (tinju); sareng Vladimir Ducasse (maén bal Amérika), parantos ngahontal kasuksésan dina dunya olahraga. "Kusabab aranjeunna ngawakilan nagara-nagara sanés henteu ngahambat kami masihan salam ka aranjeunna sareng ngabagi kasuksésanna," saur umum manajer Le Plaza.
"Naomi Osaka mangrupikeun tambahan pangénggalna pikeun daptar anu hadé ieu sareng kami bakal teras-terasan nonton kamajuanana," tegesna.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.