24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Impressive: Dewan Pariwisata Nepal di PATA Travel Mart 2018 di Langkawi

6-1
6-1

Dewan Pariwisata Nepal (NTB) sareng PATA Nepal Bab (PNC) kolaborasi sareng Nepal Airlines Corporation (NAC) ngayakeun "paviliun Nepal" anu berkesan sareng suksés dina édisi 41 PATA Travel Mart (PTM2018) anu diayakeun ti Séptémber 12-14 di Langkawi , Malaysia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dewan Pariwisata Nepal (NTB) sareng PATA Nepal Bab (PNC) kolaborasi sareng Nepal Airlines Corporation (NAC) ngayakeun "paviliun Nepal" anu berkesan sareng suksés dina édisi 41 PATA Travel Mart (PTM2018) anu diayakeun ti Séptémber 12-14 di Langkawi , Malaysia. 10 perusahaan wirausaha pariwisata swasta swasta anu béda ti Nepal kalebet Abhiwadan Expedition Holidays, Community Homestay Network, Da Yatra Couryard, Going Nepal, Kailash Group Nepal, Himalayan Holidays Trekking, Langtang Ri Trekking and Expedition, Shangri-La Hotel and Resort, Nepal Holiday Makers Wisata & Wisata, sareng Up Everest Travels and Tours nyandak bagian dina Pavilion Nepal.

PTM2018, anu diayakeun ku Malaysia, parantos narik langkung ti 1,400 delegasi ti 70 tujuan global. Jumlah delegasi nganut 389 utusan anu ngajual ti 208 organisasi sareng 33 tujuan kalayan anu ngical lokal kalebet 32% tina total, sareng 252 pembeli ti 241 organisasi sareng 53 pasar sumber.

PATA ogé ngabagéakeun 210 ahli pariwisata ngora lokal sareng internasional kalebet anggota PATA Mahasiswa Bab ti Bangladés, Kanada, Malaysia, Nepal, Filipina, sareng Singapura anu janten bagian tina Simposium Pamuda PATA anu diayakeun tanggal 12 Séptémber. PATA Nepal Bab ngagampangkeun kasempetan pikeun 2 murid , Ibu Tamanna Pradhan ti IST College sareng Bapak Jigmay Singhay Lama ti Mid Valley Int'l College anu ngawakilan Bab Mahasiswa PATA Nepal dina Simposium Pamuda PATA.

Délégasi ngagaduhan kasempetan kéngingkeun wawasan kana pamekaran produk, pembelajaran mesin, analitik data, sareng kecerdasan buatan di Travolution Asia Forum 2018, dikelompokeun dina kerja sama sareng Travel Weekly Group. Salajengna, pikeun anu munggaran di PTM, 15 perjalanan sareng pariwisata anu paling inovatif di dunya sareng modél bisnis na ka panel juri di World Tourism Forum Lucerne (WTFL) Start-Up Innovation Camp 2018.

CEO NTB, Tuan Deepak Raj Joshi ngawartosan yén PTM mangrupikeun salah sahiji platform anu kawéntar pikeun ngamajukeun sareng ningalikeun rupa-rupa tawaran pariwisata Nepal diantara langkung ti rébuan delegasi ti sakumna dunya. Anjeunna nambahan, "Kami bagja pisan nampi paningkatan minat pikeun tujuan Nepal ku komunitas pariwisata dunya, sareng usaha kolaborasi sareng hubungan urang sareng sektor swasta ogé kuat pisan sareng épéktip pikeun promosi pariwisata." Samentara éta Mr Deepak R. Joshi, CEO mingpin Rapat Panitia Tujuan / PATA PATA dimana presentasi anu langkung saé ngeunaan kumaha tujuan tiasa ngajantenkeun aranjeunna kuat sacara digital dilakukeun ku Mastercard sareng google. Mr. Joshi dina sési dikedalkeun sési ieu mangrupikeun dasar pikeun dinten pariwisata dunya taun ayeuna "Pariwisata sareng Transformasi Digital".

Mr. Sunil Sharma (Sr. Manajer- NTB) nampilkeun fitur anu teu aya tandinganana pikeun pariwisata Nepal sareng ngawaler patarosan ti utusan média Int'l salami pengarahan média Int'l dina 13 Séptémber di Mahsuri International Exhibition Center (MIEC).

Paviliun Nepal anu dirancang kalayan artistik kalayan kombinasi unik candi ngawangun pagoda tradisional sareng Stupa marengan aset wisata alam, budaya sareng petualangan Nepal anu pikat ku luar biasa kusabab desain sareng mérekna anu unik; ngaapresiasi ku sadayana anu datang. Desain interior sareng eksterior sareng nyetél kios Nepal ogé didedikasikan pikeun promosi Nganjang ka Nepal Taun 2020.

PATA diganjar Nepal Bab Pangajén Jén Dursasana salajengna

PATA Nepal Bab nampi éta PATA salajengna Jénging Akad Nikah pikeun anu kadua kalina dina trot pikeun pangakuan kana usaha sareng papacangan sareng Salajengna. Gens industri pariwisata Nepal.

Tuan Bibhuti Chand Thakur, Sékretaris Jéndral PATA Nepal Bab nampi pangajén nalika Dinner Board PATA sareng Presentasi Bab Bab dina 15 Séptémber. Next Next Engagement Award mangrupikeun salah sahiji pangakuan bergengsi ku PATA kana Bab anu nunjukkeun dédikasi sareng sumbangan anu hébat dina kalibet sareng NextGen, pikeun ngamajukeun industri pariwisata di kalangan para profesional pariwisata ngora (YTPs).

Mr Thakur ngucapkeun hatur nuhun ka sadaya para profesional pariwisata ngora Nepal pikeun usaha anu dituluykeun, dédikasi sareng dukungan anu teu ternilai dina nyandak misi PATA pikeun ngembangkeun pariwisata berkelanjutan. Anjeunna negeskeun kana perluna ngiringan nonoman pikeun pangwangunan pariwisata anu tanggung jawab.

Mr Suresh Singh Budal, CEO PATA Nepal Bab nyatakeun yén nampi PATA Bab Pangalusna Award dina kategori "Salajengna Gen Dursasana" mangrupikeun hal anu reueus pikeun Bab Nepal.

NTB disponsori Buyer Lounge kanggo ngamajukeun Nganjang ka Nepal Taun 2020 ku cara masif. Langkung ti 200 pembeli ngahadiran ruang tunggu pikeun rapat bisnis sareng naroskeun ngeunaan kampanye promosi anu ayeuna anu diayakeun ku Nepal.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.