24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Asosiasi News hal hiber Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Karibia Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Hak Asasi manusa LGBTQ Warta Méwah wartos jelema resorts tanggung jawab piknik Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pemenang Awards Travel Gay 2020 diungkabkeun!

Pemenang Awards Travel Gay 2020 diungkabkeun!
Pemenang Awards Travel Gay 2020 diungkabkeun!
Ditulis ku Harry S. Johnson

nu 2020 Awards Travel Gay ngumumkeun juara dinten ayeuna. 

Dina taun kalima na, misi Gay Travel Awards pikeun mikawanoh sareng ngahargaan pilih akomodasi, tujuan, sareng perusahaan transportasi sadunya. Organisasi anu dibédakeun ieu dipimpin ku conto sareng ngabantosan inspirasi perusahaan sareng merk sanésna pikeun nuturkeun sumanget karagaman sareng inklusifitas. Aranjeunna ogé narékahan pikeun mayeng ningkatkeun kamajuan, protokol kaamanan, sareng kaunggulan jasa.

Taun ayeuna, Gay Travel Influencers parantos ditambihan kanggo anu munggaran, ogé, sareng kategori énggal mangrupikeun paningkatan anu penting sareng penting.

Taun ayeuna siga anu sanés. Kalayan pandemi anu ngagelebug di panjuru dunya, seueur pelancong anu dilarang tina iinditan atanapi ngantosan waktos anu langkung aman. Samentawis waktos éta, The Travel Travel Awards masihan para wisatawan waktos pikeun fokus kana industri anu pangsaéna salaku prolog pikeun waktos anu langkung aman pikeun kaluar deui di ditu.

Daptar lengkep kategori sareng pemenang taun ayeuna dibéréndélkeun di handap:

AIRLINE

Cape Air

Ranjang & Sarapan / INN

Panginepan di Alameda

Sewa mobil

Rubah Nyéwa Mobil

DESTINASI, Pantai

Los Cabos, Méksiko

DESTINASI, KOTA

Atlanta, Georgia

DESTINASI, KELUARGA

Orlando, Florida

DESTINASI, PULAU

Mykonos, Yunani

DESTINASI, GUNUNG

Zermatt, Swiss

DESTINASI, SIFAT

Kosta Rika, Amérika Tengah

DESTINASI, PANGANTEN

Puerto Rico, Karibia

Hotél, pantai

Renaissance Cancun Resort & Marina

HOTEL, BOUTIQUE

Anjeunz Hollywood Kulon

HOTEL, Kasino

Aruba Marriott Resort & Stellaris Kasino

Hotél, kota

Four Seasons Hotel Mexico City

HOTEL, KELUARGA

JW Marriott Los Cabos Beach Resort & Spa

HOTEL, GOLF

Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort

HOTEL, MADU SARI

Sri panwa, Phuket

HOTEL, LUAR BIASA

The Langham Huntington

Hotél, Spa & Kabagjaan

JW Marriott Cancun Resort & Spa

HOTEL, NILAI

Skyrock Inn of Sedona

Hotél, pangantenan

Pondok di Ashford Castle

GAY TRAVEL INFLUENCER (TIE)

@tcappelli

@onairplanemode__

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.