24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Jepang Ngabobol Warta rapat Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Dewan Pariwisata Nepal nandakeun tanda di Pariwisata Expo Jepang

Nepal-1
Nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Partisipasi Déwan Pariwisata Nepal di Pariwisata Expo Jepang 2018 di Tokyo Big Sight bakal disimpulkeun dinten ayeuna dina 23 Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Partisipasi Déwan Pariwisata Nepal di Pariwisata Expo Jepang 2018, ti tanggal 20 Séptémber 2018 di Tokyo Big Sight bakal disimpulkeun dinten ayeuna dina Séptémber 23. Expo 4 dinten mangrupikeun forum idéal pikeun paméran tujuan sareng nyayogikeun kasempetan anu seueur pikeun para profesional perjalanan tukeur inpormasi perjalanan sareng ngalaksanakeun rapat bisnis anu épéktip sareng mereun konsumén ngalangkungan kakuatan perjalanan. Éta mangrupikeun acara anu saé sadayana ngalebetkeun sababaraha rupa perjalanan sareng gaya hirup anu kréatip sareng rupa-rupa, inpormasi sareng tren anu asalna tina éta.

Partisipasi Nepal dina Expo dipimpin ku Dewan Pariwisata Nepal (NTB) dina koordinasi sareng Nepal Airlines sareng opat perusahaan pariwisata ti swasta: Sakitar The Himalayas, Liberty Holidays, Hotel Shambala sareng Netra Travels and Tours.

Platform ieu dianggo ku Nepal pikeun komunikasi apdet anu anyar dina payuneun pariwisata sareng nyiptakeun pisibilitas Nepal salaku tujuan di pasar Jepang. Anu langkung penting, dina pandangan Nepal Airlines ngahubungkeun Kathmandu sareng Tokyo sareng hiber langsung langsung, partisipasi taun ieu ngahasilkeun hasil pikeun komunikasi aksés anu gampang sareng langsung ka Nepal pikeun wisatawan Jepang dina dinten-dinten payun.

Jepang, anu jumlahna mayoritas Budha, mangrupikeun pasar anu mantep pikeun Nepal. Kaseueuran urang Jepang ningali Nepal salaku tempat kalahiran Lord Buddha, tujuan ziarah, penyembuhan sacara rohani sareng minuhan. Aranjeunna biasana ngadatangan Kathmandu, Lumbini, Pokhara, Chitwan sareng ngumbara di daérah Annapurna atanapi Everest. Datang Jepang ka Nepal biasana wisatawan luhur anu dididik sareng gaduh kakuatan belanja.

 

Dina 2017, Nepal ngahontal tonggoh sejarah kalayan datangna 1 juta wisatawan. Total jumlah wisatawan Jepang di Nepal di 2017 nyaéta 17,613. Kalayan visi kéngingkeun 2 juta wisatawan di 2020 sareng 5 juta di 2030, harepan Nepal dilabarkeun kana tumuhna datangna ti tatangga caket sareng daérah.

Expo Pariwisata taun payun Jepang 2019 bakal dilaksanakeun di Osaka, Jepang ti 24-27 Oktober 2019.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.