24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi wartos tanggung jawab Warta Breaking Afrika Kidul piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Cape Town netelakeun larangan Level Lock 3 anu énggal

Pariwisata Cape Town netelakeun larangan Level Lock 3 anu énggal
Pariwisata Cape Town netelakeun larangan Level Lock 3 anu énggal
Ditulis ku Harry S. Johnson

Pariwisata Cape Town ngayakeun pengarahan média énjing énjing kanggo nyayogikeun langkung kajelasan ngeunaan larangan Level 3 Lockdown anu anyar, khususna ngeunaan hal perjalanan sareng kapasitas tempat di perusahaan sapertos réstoran. 

Kajelasan ieu disayogikeun:

  • Réstoran, galéri, bioskop sareng bioskop kabuka tapi ngan ukur diidinan nyandak 50 urang. Kapasitas luar nyaéta 100, tapi éta kedah numutkeun protokol kaséhatan anu cicingna 1.5m. Nanging, upami tempatna alit teuing pikeun nyayogikeun jumlah anu parantos ditangtoskeun pikeun jalma anu niténan jarak sosial anu ketat, maka henteu langkung ti 50% tina kapasitas tempat anu tiasa dianggo.
  • Taman sareng fasilitas hiburan ditutup kecuali kebon binatang, taman permainan, akuarium, taman botani.
  • Hotél sareng pondok bakal tetep kabuka sareng tiasa dieusian dugi ka kapasitas, tapi di tempat umum / umum, aranjeunna kedah niténan jarak jauh 1.5m sosial.
  • Alkohol pikeun dikonsumsi di luar situs sareng di tempat dilarang, ogé pikeun mésér minuman keras.
  • Perkawis perjalanan internasional, henteu aya anu robih. 18 wates darat anu sawaréh operasional, bakal operasional lengkep sareng 34 wates darat anu ditutup, tetep ditutup.
  • Perjalanan antar propinsi masih diijinkeun.
  • Warga kedah mastikeun yén aranjeunna nganggo topéng (anu nutupan irung sareng sungutna), ngumbah panangan sareng ngabersihkeun.
  • Pulisi bakal kéngingkeun néwak upami anjeun dicekel henteu nganggo topéng.
  • Anjeun moal diidinan piknik di pantai, walungan sareng bendungan sabab sadayana ditutup pikeun umum.
  • Éta bakal dianggap pelanggaran upami anjeun kaluar di tempat umum kalayan terang yén anjeun COVID-19 positip.

Kami ngadesek pisan anjeun pikeun maénkeun bagian anjeun pikeun ngawatesan panyebaran virus ieu. Urang kedah meta sacara tanggung jawab upami urang hoyong mastikeun yén urang ngagaduhan industri anu maju di masa hareup. Kami sadayana babarengan sareng tanggung jawab mangrupakeun konci pikeun hasil sukses industri urang. Hayu urang laksanakeun pikeun Cape Town sareng ngalaksanakeun leres!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.