24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

India Hotels Company Limited nandatanganan hotél anyar di Kathmandu

Wilujeng sumping-ka-Kathmandu
Wilujeng sumping-ka-Kathmandu

India Hotels Company Limited ngumumkeun panandatanganan hotél Vivanta énggal di Kathmandu, nyirian asupna mérek di kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Indian Hotels Company Limited (IHCL) ngumumkeun panandatanganan hotél Vivanta énggal di Kathmandu, nyirian asupna mérek di kota. Ieu bakal janten hotél kadua IHCL di Nepal saatos Meghauli Serai di Taman Nasional Chitwan, situs Warisan Dunia UNESCO.

Ngomentaran penandatanganan perjanjian ieu, Mr. Puneet Chhatwal, Diréktur Ngatur sareng Chief Executive Officer di The Indian Hotels Company Limited (IHCL), nyarios, "Kami ngahargaan ka pasangan sareng R&R Hotels and Resorts kanggo hotél anyar ieu. Kathmandu mangrupikeun tujuan anu terkenal sareng hotél ieu bakal ngabantosan urang ngalengkepan sirkuit wisata sareng Meghauli Serai, Taj Safari Lodge kami di Taman Nasional Chitwan. "

Mairan kana kamitraan éta, Mr. Rahul Chaudhary, Managing Director of CG Hospitality and Director di R&R Hotels and Resorts, nyarios: "Kami resep pisan bermitra sareng The Indian Hotels Company Limited. Kami parantos ngagaduhan hubungan anu lami sareng aranjeunna pikeun sababaraha hotél di sababaraha tujuan. Kami bangga pisan pikeun ngalaksanakeun hubungan ieu sareng Vivanta énggal di Kathmandu. "

Kathmandu parantos janten pusat sajarah, seni, budaya sareng ékonomi Nepal. Sababaraha tempat wisata anu paling populer diantarana candi suci sareng terkenal Pashupatinath, salah sahiji stupa panggedéna di dunya Boudhanath Stupa, sareng Museum Istana Narayanhiti sareng anu sanésna. Kathmandu ogé tetep janten tujuan anu populér pikeun perjalanan siang ka Dhulikel sareng Nagarkot ti tempat gunung Annapurna tiasa ditingali.

Hotél bakal ngagaduhan sakitar 111 kamar sareng kamar sareng pilihan kamar anu nawiskeun panorama kota éndah Kathmandu. Hotél ogé bakal ngagaduhan réstoran sareng réstoran khusus sadidinten, bar, fasilitas banqueting sareng spa.

R&R Hotels and Resorts didirikeun sareng motif pikeun nambihan tonggong tonggong dina sektor perhotelan di Nepal; sareng saham utama perhotelan CG, grup anu dipimilik sareng dikawasa ku Mr Binod Chaudhary, hiji-hijina miliuner Forbes anu didaptarkeun di Nepal. CG Perhotelan ngagaduhan sareng ngoperasikeun langkung ti 95 hotél, resort, pondok sareng spa di langkung ti 12 nagara sareng 70 tujuan kalayan langkung ti 5,700 konci. Dina taun 2020, portopolio diperkirakeun bakal janten langkung 200 hotél di langkung ti 20 nagara sareng 100 tujuan kalayan 10,000 konci.

Perusahaan Bumi sareng Perusahaan Sibkrim Pvt. Ltd. dipimpin ku Mr. Ravi Bhakta Shrestha, mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan promotor R&R Hotels and Resorts, cabangna 100% milik NE Group. Perusahaan aktipitas sababaraha rupa nangtung kaasup silaturahmi, usaha swasta, perumahan, barang konsumén, jasa kauangan sareng Podomoro.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India