24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal wartos teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Peryogi jam: Digitisasi unggal aspek wisata

Nepal-Pariwisata-Déwan
Nepal-Pariwisata-Déwan
Ditulis ku jelema nu nyunting

Kamenterian Kabudayaan, Pariwisata & Penerbangan Sipil sareng Dewan Pariwisata Nepal ngarayakeun Poé Pariwisata Dunya ka 39 di Bhrikutimandap, Kathmandu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kamenterian Kabudayaan, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil (MoCTCA) sareng Dewan Pariwisata Nepal (NTB) ngarayakeun Dinten Pariwisata Dunya ka 39 dina 27 Séptémber di Bhrikutimandap, Kathmandu, sakumaha téma UNWTO "Pariwisata sareng Transformasi Digital" di tengah rapat anu ageung ti industri pariwisata.

Dina program éta, Menteri Kabudayaan, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil anu terhormat Mr. Rabindra Adhikari ngaluncurkeun Kamekaran Pariwisata ngalangkungan kampanye Transformasi Digital anu tujuanna pikeun ngalatih tanaga konci dina industri jasa dina pamasaran digital di 20 tujuan poténsi wisata Nepal.

Kampanye mangrupikeun léngkah pangpayunna pikeun prosés anu masih kénéh maju pikeun ngaorientasi industri jasa pariwisata di sababaraha daérah Nepal ngeunaan pentingna pamasaran digital pikeun mempermudah aksés inpormasi wisatawan di Nepal, ningkatkeun seruan tindakan, sahingga, ningkatkeun jumlah kadatangan wisatawan pikeun ngahontal 2 juta di Nepal pikeun 2020.

Dina program éta, Menteri Pariwisata anu terhormat ogé nekenkeun pentingna mainstreaming komunikasi digital dina pariwisata ngalangkungan digitalisasi promosi tur jasa pikeun diversifikasi produk sareng pangembangan pariwisata berkelanjutan. Menteri anu terhormat ogé nyentuh komitmen Pamaréntah Nepal kana pariwisata, sareng nyatakeun yén sagala upaya dilakukeun pikeun ngungkulan kamacetan kapasitas udara ku nyepetkeun pangwangunan bandara sareng ningkatkeun sareng nguatkeun Pembawa Bendera Nasional.

Nya kitu ogé, Menteri Negeri Kabudayaan, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil anu terhormat Bapak Dhan Bahadur Buda ogé nyarioskeun pentingna promosi digital dina jaman ayeuna. Sekretaris MoCTCA sareng Pupuhu NTB Bapak Krishna Prasad Devkota ogé aya dina acara éta.

Dina program éta, Chief Executive Officer NTB Tuan Deepak Raj Joshi fokus kana perluna transformasi digital dina industri pariwisata, pikeun promosi sareng jasa anu langkung saé pikeun ngahontal target pasar kalayan akurasi sareng presisi. Fokus kana peran digital anu ningkat, Mr. Joshi ngalungkeun terang kana inisiatif anyar NTB pikeun pamasaran digital sareng promosi. Program ieu ogé nyayogikeun peluncuran #UdhyamiMe, kampanye bibit pariwisata pikeun ngadorong para pangusaha anyar pikeun inovasi sareng kreativitas dina ideu anu aya hubunganana sareng bisnis dina industri perjalanan, pariwisata sareng silaturahmi.

Dina program éta, Otoritas Penerbangan Sipil Nepal (CAAN), Nepal Airlines (NAC), sareng Jet Airways, dilélérkeun ku Menteri Pariwisata Terhormat pikeun kontribusina dina ngahasilkeun pendapatan pariwisata, sedengkeun Sashwatdham di Nawalparasi dilélér pikeun peran panaratas salaku tujuan haji modél. Jawara kompetisi logo Visit Nepal 2020 Mr. Uddhav Raj Rimal ogé dikenal sareng dilélér kalayan hadiah tunai NPR 100,000 dina program éta. Salaku bagian tina diversifikasi produk sareng pamekaran wisata désa tilu tujuan padesaan, Murma di Mugu caket Rara, Doramba di Ramechhap, sareng Rainaskot di Lamjung, ogé diaku salaku Désa Tujuan pikeun taun ayeuna.

Program ieu dihadiran ku wawakil ti pamaréntah sareng sektor swasta kalebet pejabat tinggi industri jasa, hotél, maskapai, asosiasi pariwisata, sareng média.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.