24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Breaking Ghana Hotél & Resor Investasi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Hotél Pullman munggaran di Ghana

1538483682
1538483682

AccorHotels, sarengPlatinum Properties Limited Ltd, Perusahaan Proyék Pullman Accra Airport City, parantos ngumumkeun panandatanganan perjanjian penting pikeun Pullman Accra Airport City, hotél Pullman anu munggaran di nagara éta sareng apartemen jasa Pullman Living anu aya di jantung kota Bandara Accra. . 

Nyitak Friendly, PDF & Email

AccorHotels, sarengPlatinum Properties Limited Ltd, Perusahaan Proyék Pullman Accra Airport City, parantos ngumumkeun panandatanganan perjanjian penting pikeun Pullman Accra Airport City, hotél Pullman anu munggaran di nagara éta sareng apartemen jasa Pullman Living anu aya di jantung kota Bandara Accra. .

Pasatujuan éta diaku ku Kwame Nyantekyi-Owusu, Pupuhu Inter-Afrique Holdingsand Mark Willis, CEO Wétan Tengah & Afrika, AccorHotels, dina upacara panandatanganan di Africa Hotel Investment Forum (AHIF). Kemitraan éta bakal ngakibatkeun bubuka hotél 363-konci sareng apartemen-servis, ngajantenkeun hotél pangageungna sareng tawaran dual silaturahmi di Ghana anu badé dibuka taun 2021.

Ngomentaran pengumuman éta, Mark Willissaid: "Pengumuman dinten ieu nandaan ékspansi anu parantos diantisipasi tina salah sahiji merek kelas paling kawéntar kami - Pullman - sareng nandakeun dimimiti kerjasama kami sareng Dr. Kwame Nyantekyi-Owusu, anu kuring hoyong hatur pikeun dukungan sareng kapercayaan kana AccorHotels. Perjanjian ieu mangrupikeun léngkah penting pikeun ngembangna jaringan kami di Sub Sahara Afrika sareng nunjukkeun dédikasi kami pikeun ngembangkeun konsép silaturahmi anu paling jelas, kalebet Pullman Living, leyuran tinggal nambahan kami anu mikat dina pasar premium. "

"Pullman Accra Airport City bakalan nguatkeun ayana urang di nagara dimana urang parantos ngoperasikeun Gaya Ibis ogé Mövenpick Duta Besar Hotel Accra, sareng digabungkeun sareng anu terakhir, pijakan suku urang dina segmen premium diperkuat ku lokasi pelengkap sareng perdana di Bandara. Kota. Sumawona, proyék ieu bakal nguatkeun pisibilitas mérek kami di Afrika Kulon dimana kami parantos beroperasi di Dakar sareng Abidjan sareng parantos nandatanganan hotél Pullman di Lagos awal taun ieu, pokna. "

Pullman Accra bakal gaduh 214 kamar hotél sareng suite; sareng 149 jasa apartemen handapeun mérek Pullman Living, ngaréspon paménta anu ningkat pikeun akomodasi manjang di Accra. Tempatna di jero Bandara City enclave, hub komersial, Pullman Accra Airport City Pullman Accra Airport City mangrupikeun pangembangan babarengan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.