24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan rapat Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Dewan Pariwisata Nepal ngagaduhan réspon anu sumanget dina IFTM Top Resa

Nepal-Top-Resa
Nepal-Top-Resa
Ditulis ku jelema nu nyunting

Dewan Pariwisata Nepal sareng sababaraha perusahaan perdagangan perjalanan Nepal ngamajukeun Nepal dina édisi 40 IFTM, Top Resa anu diayakeun di Paris, Perancis ti 24-28 Séptémber 2018. Kira-kira 35,000 ahli industri, nunjukkeun kakuatan sareng énergi anu janten ciri global. industri perjalanan sareng pariwisata, ngahadiran acara 4 dinten éta. Pameran ditawarkeun sababaraha faucet tina segmen perjalanan -kesempatan, bisnis sareng MICE kalayan program khusus pikeun masing-masing sareng pangalaman anu komprehensif pikeun anu datang dagang.

Kios Nepal ngagaduhan sumanget sareng perhatian ti bisnis, média sareng tamu umum. NTB sasarengan sareng pamilon swasta nyebarkeun inpormasi ngeunaan kaayaan pariwisata ayeuna sareng pilihan konéktipitas kana aliran pengunjung anu teras-terasan. Presentasi éksténsif pikeun sababaraha video ditampilkeun dina layar TV dina lapak sapanjang pameran. Lian ti panasaran umum ngeunaan produk pariwisata biasa, para utusan Nepal ngaréspon sababaraha patarosan ngeunaan kampanye Kunjungan Nepal Taun 2020 anu bakal datang.

Perancis, salah sahiji nagara panggedéna sareng pasar kaluar ka-3 pangageungna di Éropa, tetep janten pasar anu ngajangjikeun pikeun industri pariwisata Nepal. Éta mangrupikeun salah sahiji pasar sumber anu paling penting di Éropa khususna sareng sajumlah peminat anu petualangan. Partisipasi NTB di Top Resa ngungkabkeun tanda anu ngadorong pikeun industri perjalanan Nepal kusabab kaseueuran pamundut ditaroskeun pikeun terang langkung seueur ngeunaan aksés, pembaruan tujuan sareng tawaran anyar.

Paviliun Nepal pikaresepeun pisan sareng katingali kalayan desain gaya pagoda anu unik sareng tradisional. Perusahaan-perusahaan Nepal anu ngiringan ngagaduhan interaksi bisnis anu hadé sareng diskusi sareng para tamu salami dinten-dinten anu saé. Pameran perusahaan Nepal dina pameran éta nyaéta: Makalu Adventure Tours sareng Travel P. Ltd, Netra Travels and Tours (P) Ltd. sareng Well Adventure Tours & Travel P. Ltd.

Duta Besar DIA Ibu Ambika Devi Luintel, Wakil Pimpinan Misi Mr. Lekhnath Bhattrai sareng pejabat sanés Kadutaan Nepal di Paris ngadatangan Nepal Pavilion sareng ngadorong delegasi Nepal nalika pameran. Bapak Ghanashyam Upadhaya (Sekertaris Bersama) ti MoCTCA, Bapak Kashi Raj Bhandri (Sutradara Sr.) sareng Mr. Lila Bahadur Baniya (Manajer Sr) ti Papan Pariwisata Nepal ngawakilan Nepal dina pameran éta.
.
Dewan Pariwisata Nepal ogé ngahadiran Konperénsi Jejer Dunya ka-7 tina Jejer Jejaring Dunya anu diayakeun di Santiago de Compostela Spanyol antara 26-29 Séptémber sareng nambihan kasempetan pikeun janten host édisi salajengna Konférénsi Jalur Dunya di Kathmandu di 2020. Salajengna tina presentasi dina Jalur Himalaya anu Hadé, sareng sababaraha diskusi ngeunaan Déwan Jejaring Jejer Dunya parantos mutuskeun pikeun ngayakeun konperénsi salajengna di Nepal. Pupuhu Konferensi Jalur Dunya sareng Walikota Santiago de Compostela jointy masrahkeun bendera konperénsi salajengna ka Mr. Kashi Raj Bhandari.

Jalan satapak dianggap salaku arteri kagiatan pariwisata sareng nyayogikeun antar antar pengunjung sareng désa dimana hostna diuntungkeun sacara ékonomis sareng para pendaki sareng pendaki ngalaman warisan alam sareng budaya anu beragam sapanjang jalan. Hiji-hijina jaringan internasional jalur anu ngagaduhan kantor pusatna di Swiss ngatur Konperénsi unggal taun pikeun ngamajukeun sareng ngadukung jalan satapak sacara global. Kasempetan pikeun ngayakeun Konferensi Jalur Dunya di 2020 di Nepal dipiharep nguatkeun citra Nepal salaku pamimpin trekking pariwisata sareng janten alat dina ngahontal tujuan Didatangan Nepal Taun 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.