24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Berita Breaking Ghana Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Mimiti Pullman Hotel ngumumkeun pikeun Ghana

Ghana
Ghana
Ditulis ku jelema nu nyunting

AccorHotels sareng Platinum Properties Limited Ltd., Perusahaan Proyék Pullman Accra Airport City, parantos ngumumkeun panandatanganan perjanjian penting pikeun Pullman Accra Airport City, hotél Pullman anu munggaran di nagara éta sareng apartemen jasa Pullman Living anu aya di jantung Bandara Accra. Kota.

Kasapukan éta diaku ku Kwame Nyantekyi-Owusu, Pupuhu Inter-Afrique Holdings sareng Mark Willis, CEO Wétan Tengah & Afrika, AccorHotels, dina upacara panandatanganan di Africa Hotel Investment Forum (AHIF). Kemitraan éta bakal ngakibatkeun bubuka hotél 363-konci sareng apartemen-servis, ngajantenkeun hotél pangageungna sareng tawaran dual silaturahmi di Ghana anu bakal dibuka taun 2021.

Ngomentaran pengumuman éta, Mark Willis nyarios: "Pengumuman dinten ieu nandaan ékspansi anu parantos diantisipasi tina salah sahiji merek kelas paling terkenal kami - Pullman - sareng nandakeun mimiti gawé bareng kami sareng Dr. Kwame Nyantekyi-Owusu, anu kuring hoyong hatur pikeun pangrojong sareng kapercayaan na ka AccorHotels. Perjanjian ieu mangrupikeun léngkah penting pikeun ngembangna jaringan kami di Sub Sahara Afrika sareng nunjukkeun dédikasi kami pikeun ngembangkeun konsép silaturahmi anu paling jelas, kalebet Pullman Living, leyuran tinggal nambahan kami anu mikat dina pasar premium.

"Pullman Accra Airport City bakalan nguatkeun ayana urang di nagara dimana urang parantos ngoperasikeun Gaya Ibis ogé Mövenpick Duta Besar Hotel Accra, sareng digabungkeun sareng anu terakhir, pijakan suku urang dina segmen premium diperkuat ku lokasi pelengkap sareng perdana di Bandara. Kota. Sumawona, proyék ieu bakal nguatkeun pisibilitas mérek kami di Afrika Kulon dimana kami parantos beroperasi di Dakar sareng Abidjan sareng parantos nandatanganan hotél Pullman di Lagos awal taun ieu, pokna. "

Pullman Accra bakal gaduh 214 kamar hotél sareng suite; sareng 149 jasa apartemen handapeun mérek Pullman Living, ngaréspon paménta anu ningkat pikeun akomodasi manjang di Accra. Lokasina dina enclave Bandara City, hub komersial, Pullman Accra Airport City bakal janten tujuan anu langkung dipikaresep pikeun tamu perusahaan sareng klien di Accra. Hotel énggal énggal kasebut diantisipasi janten tempat utama pikeun konperénsi sareng acara anu aya tujuh rohangan rapat, fasilitas perjamuan khusus salain tempatna ngan ukur sababaraha menit ti Bandara Internasional Kotoka. Salaku tambahan, Pullman Accra Airport City bakal nawiskeun dua réstoran, nyayogikeun sauntuyan masakan internasional, bar kolam renang, dua kolam renang sareng daérah anu subur.

Pullman Accra Airport City mangrupikeun pangembangan babarengan antara mitra ekuitas Inter-Afrique Holdings Ltd. sareng Dana Investasi Infrastruktur Ghana ("GIIF"), sektor swasta museur dana kabeungharan daulat di Ghana kalayan kapentingan anu béda dina infrastruktur sareng pariwisata. Pangwangunan dikelola ku Inter-Afrique Properties Limited salaku manajer pangembangan; Proyék Diagonal Afrika salaku manajer proyék; sareng IBC Equity Mitra salaku Transaction Advisor sareng W Hospitality Limited salaku konsultan hotél.

Dr Kwame Nyantekyi-Owusu, Pupuhu Eksekutif Inter-Afrique Holdings Ltd ("Panyokong Proyék") sareng Ketua Perusahaan Proyék nyarios: "Kami resep nunjuk AccorHotels pikeun ngatur hotél munggaran urang di Accra. Proposisi nilai luhur kontémporér Pullman Brand bakal ngajantenkeun Pullman Accra Airport City menonjol sareng pikaresepeun pikeun tamu bisnis sareng tamu luang. Kami yakin yén merek Pullman pas pikeun pasar Accra kusabab posisi brand Pullman anu kuat salaku hotél bisnis kelas atas. Kami diposisikan pikeun ngungkit daya tarik Ghana salaku pusat bisnis utama sareng ékonomi anu mekar pikeun kamajuan landmark sapertos di pipa kami. Pangwangunan Kota Pullman Accra Airport kami mangrupikeun anu munggaran tina pipa Grup pikeun pangwangunan perumahan komérsial kelas dunya, sareng kami resep pisan parantos réngsé ieu sareng pasangan strategis anu kuat sapertos GIIF. "

Ayeuna aya langkung ti 115 hotél Pullman di 33 nagara di dunya kalayan caket 35,000 kamar. Di Afrika sareng Wétan Tengah, Pullman nyumbang 12 hotél anu ngagaduhan langkung ti 4,000 kamar. Pullman Accra Airport City bakal ngiringan sauntuyan alamat andalannya di seluruh dunya kalebet Pullman Dakar sareng Pullman Abidjan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.