24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Somalia Ngabobol Warta Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Hotel Afrika pangénggalna di Somaliland pikeun kabuka kalayan sumanget anu luhur

Somaliland-hotél-bubuka
Somaliland-hotél-bubuka

Salah sahiji perusahaan perhotelan India parantos ngumumkeun rencana na pikeun muka hotél di Hargeisa, ibukota Somaliland.

Somaliland mangrupikeun ékonomi anu tumuh di Afrika Wétan. Salaku tujuan, éta seueur nawiskeun pikeun bisnis sareng pelesir anu sami. Palabuhan Somaliland's Berbera jarakna anu merenah ti hotél. Aya rencana pikeun palabuhan ditingkatkeun, hub komérsial nagara éta.

Milik Hotel Upper Hill, Sarovar Premiere Hargeisa, saatos réngsé taun 2020 bakal gaduh total 123 kamar sareng kamar; konperénsi & rapat, réstoran makan sadidinten sareng kolam renang.

Ajay K Bakaya, Managing Director, Sarovar Hotels Pvt. Ltd. nyarios, "Kanggo ngamaksimalkeun kasempetan kamekaran di Afrika, kami resep ngembarkeun tonggak tonggong anu sanés dina rencana ékspansi Sarovar. Hotel ieu lokasina di salah sahiji lokasi perdana Somaliland caket palabuan palabuan Berbera sareng ngagaduhan konéktipitas anu saé ti bandara internasional Hargeisa Egal ogé pikeun palancong ka nagara. Saatos ngoperasikeun hotél di nagara-nagara sanés di Afrika anu suksés, urang ayeuna ngarep-arep masihan silaturahmi tandatangan di nagara berkembang ieu ogé. "

Pikeun penggemar sejarah, aya lukisan guha sareng seni batu, anu paling kasohor nyaéta guha Laas Geel. Pikeun anu resep pantai, Berbera hiji pantai pasir anu pas di aheng, dimana perairan haneut anu endah tina Teluk Aden tetep aya. Trekker sareng pengumbara alam bakal ngagaduhan aksés pikeun ngarobah topografi ti gunung ka curug, sareng dataran luhur.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Sarovar Hotels & Resorts, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India