24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan wartos Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK

Frieze Art Fair London 2018: angin puyuh ngagurilas kreativitas

1-Frieze-Art-Fair-photo- © -Rita-Payne
1-Frieze-Art-Fair-photo- © -Rita-Payne

Leumpang kana Frieze Art Fair sapertos anu sacara fisik disapu kana angin puyuh kréativitas. Dipajang mangrupikeun padamelan anu ngagurilep ku seniman ti sakumna dunya. Kisaran warna sareng gaya anu narik ati.

Pameran taun ieu ngahijikeun galeri terkenal di dunya, méréskeun seniman modéren sareng kontemporer anu paling penting ayeuna, sareng program pilem, ceramah, sareng pagelaran pameran anu sohor.

Datang tiasa ngajajah galeri utama sareng bagian anu dikurasi. Anyar taun ieu mangrupikeun bagian khusus, Pekerjaan Sosial, nampilkeun seniman awéwé anu karyana mecenghul salaku réspon tina sosiisme sosial politik sareng politik taun 1980an sareng '90an. Masihan hormat ka seniman anu nangtang status quo sareng ngajajah kamungkinan aktivisme politik dina nyiptakeun seni, Pekerjaan Sosial didesain ku panel sejarawan kasohor sareng kritikus.

Diantara sorotanna nyaéta Frieze Projects anu diawalan pikeun kahiji kalina ku kurator Diana Campbell Betancourt. Ieu ngalangkungan karya seni di luar kios galeri, kalebet Live, the Frieze Artist Award, sareng Frieze Film.

poto © Rita Payne

Live

Live mangrupikeun platform pikeun pamasangan interaktif sareng pagelaran anu dipidangkeun ku galeri. Program taun ieu dijudulan “Control Tilde” paréntah dina keyboard komputer anu muka konci sadaya rumus dina spreadsheet sahingga matak katingali. Datang bakal sapatemon karya seniman internasional, sadayana narik perhatian kana konéksi anu teu disangka-sangka sareng rumus anu disumputkeun anu mangaruhan kana kanyataan sosial, politik, sareng ékonomi di luar pameran.

Award Artis Frieze

Pemenang penghargaan taun ayeuna, komisi anyar Alex Baczynski-Jenkins ', neraskeun latihan koreografi na sareng "hubungan relatipitas" sareng politik kahayang, kaakraban, sareng silaturahim. Tanda neon di luar rohangan nunjukkeun nalika pagelaran hurung.

poto © Rita Payne

Pilem Frieze

Program Pilem Frieze Film 2018 sistem patarosan anu ngadalikeun sareng mangaruhan panyebaran inpormasi. Komisi anyar ku Grup Otolith, Paul Pfeiffer, sareng Lucy Raven ditingalkeun di pameran éta - kalayan pamutaran sadidinten jam 3 sonten - sareng disiarkeun dina tipi nasional. Frieze Film dirojong ku Channel 4's Acak Act.

poto © Rita Payne

Talks

Frieze Talks dikokolakeun pikeun 2018 ku Lydia Yee (Galeri Whitechapel) sareng Matthew (Frieze). Program taun ieu ngajajah peran anu dilakukeun ku otobiografi dina seni sareng masarakat, sareng nampilkeun seniman sareng panulis kaasup Laurie Anderson, Sonia Boyce, Nan Goldin, Olivia Laing, sareng Kemang Wa Lehulere. Biantara gratis, tapi korsi kedah disayogikeun ti tabuh 12 sonten di auditorium.

Janten, aya seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun, tapi pastikeun anjeun ngijinkeun seueur waktos kanggo kunjungan anjeun. Frieze Art Fair réngsé dina 7 Oktober.

Pikeun program lengkep, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Rita Payne - khusus pikeun eTN