24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Saksi Pariwisata Nepal nyokong pertumbuhan

Nepal
Nepal
Ditulis ku jelema nu nyunting

Bulan Séptémber 2018 parantos nyakseni trend pertumbuhan anu ngadorong pisan. Tumuwuh anu séhat tina 33.8% parantos kacatet dina datangna internasional di Nepal dina bulan Séptémber 2018. Moméntum payun teras diteraskeun dina bulan Séptémber 2018, kalayan 91,820 tamu internasional. Kalayan ieu, angka kadatangan dina bulan Januari – Séptémber ngahontal 772,798; paningkatan akumulasi 20% dina période anu sami dina 2017.

Nalika kadatangan wisatawan ti India naék ku 96% bulan ieu dibandingkeun sareng angka bulan anu sami di 2017, kadatangan ti Sri Lanka naek ku 57.1%. Nya kitu, kadatangan sadayana ti nagara SAARC ngadaptarkeun kamekaran mantap 52.8% dibanding bulan anu sami taun kamari.

Kadatangan pengunjung ti Cina parantos teras-terasan naek kalayan pertumbuhan éksponénsial 55% dibandingkeun sareng pendatang dina sasih anu sami taun kamari. Kadatangan ti Asia (lian ti SAARC) ogé parantos nyatet pertumbuhan anu mantep 42.6%. Kitu ogé jumlah pengunjung ti Jepang sareng Koréa Kidul ogé ningkat masing-masing 8.9% sareng 9.2%.

Pasar Éropa ngahasilkeun 66.3% langkung seueur pengunjung dina bulan Séptember taun ayeuna. Kadatangan ti Jérman sareng Perancis ningkat masing-masing 30.9% sareng 19%. Nanging, Australia sareng Selandia Anyar ogé parantos nyakseni turunna 9% sareng 4% dina bulan Séptember 2018 dibandingkeun sareng inohong kadatangan 2017. Kitu ogé, jumlah pangunjung ti Amérika Serikat sareng Kanada ogé turun masing-masing ku 9% sareng 2% dina bulan Séptember. 2018.

Deepak Raj Joshi, CEO Nepal nyorot yén, hasil anu séhat disababkeun tina dédikasi sareng komitmen nuju ningkat bisnis pariwisata sacara umum sareng industri sacara umum. NTB dina kerjasama anu caket sareng asosiasi anu aya hubunganana sareng Pariwisata parantos kuat promosikeun dina konperénsi, konvénsi sareng mart anu sanés. Hasilna mitra dagang perjalanan kenal pisan ngeunaan Nepal salaku tujuan liburan anu utama. Komitmen ti supplier pariwisata anu parantos nunjukkeun iman anu luar biasa ka Nepal salaku tujuan ogé ngahasilkeun hasil anu positip.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.