Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Naha Kapuloan Cayman mangrupikeun tujuan bulan madu anu sampurna

Kapuloan Cayman
Kapuloan Cayman
Ditulis ku jelema nu nyunting

Karibia dipak pinuh ku tujuan bulan madu méwah, tapi Kapuloan Cayman nyirian seueur kotak pikeun seueur pasangan. Tiluan Kapuloan Cayman anu saé - Grand Cayman, Little Cayman, sareng Cayman Brac - nawiskeun mil pantai anu teu murni, méwah Villa Cayman, teuleum kelas dunya, sareng seueur katengtreman sareng sepi. Anjeun pantes istirahat saatos perencanaan kawinan anjeun anu sibuk, janten dina panduan ieu, kami bade ngajajah naha Kapuloan Cayman kedah nyayogikeun daptar tujuan bulan madu anjeun.

Pulo mana?

Mutuskeun pulau mana anu bakal didatangan pikeun bulan madu anjeun pasti asup kana katégori 'masalah dunya munggaran'. Nyatana, memang, éta mangrupikeun kaputusan anu sesah, sabab masing-masing pulau ngagaduhan anu béda pikeun ditawarkeun.

  • Grand Cayman mangrupikeun pulau panggedéna ti tilu. Ieu dimana seueur ranté hotél méwah namina ageung ayana, ogé sababaraha villa anu mewah pisan. Bandara Internasional Owen Roberts aya di Grand Cayman, teu jauh ti ibukota pulau, Georgetown.
  • Saeutik Cayman mangrupikeun anu paling pribadi sareng damai di tilu pulau. Upami anjeun hoyong kick back sareng nyéépkeun waktos pikeun terang pasangan anyar anjeun, Little Cayman mangrupikeun pilihan anu sampurna. Seueur pantai anu teu aya padumukan sareng swasta pisan, janten anjeun tiasa ngaraoskeun waktos 'nyalira' tanpa kasieunan wisatawan sanés anu ngahalangan kana sayang anjeun anu leutik. Aya seueur situs beuleum spektakuler di sakitar Little Cayman, kalebet Tembok Berdarah.
  • Cayman Brac mangrupikeun pulau anu pangageungna kadua. Éta ogé ngagaduhan bandara internasional: Bandara Internasional Charles Kirkconnell. Garis pantai Cayman Brac anu tangguh pisan pikaresepeun sareng sigana bakal pikaresepeun pikeun jinis-jinis seni anu resep ngalukis sareng fotografi. Anjeun tiasa ngajajah guha, bangkai kapal, sareng jalan satapak anu sanés nalika bulan madu anjeun. Éta henteu romantis?

Pesenan Akomodasi

Sakali anjeun parantos mutuskeun pulau mana anu badé didatangan, léngkah salajengna nyaéta mutuskeun akomodasi anjeun. Seueur bulan madu teu katingal saluareun hotél resor anu ageung, tapi ieu mangrupikeun kalepatan. Hotel Resort seueur nawiskeun, tapi upami anjeun teu tiasa mesen kamar penthouse, anjeun moal ngagaduhan seueur ruang.

Villa mewah mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun hotél Resort. Daripada ngabagi bulan madu anjeun sareng ratusan jalma sanés, anjeun tiasa ngaraosan privasi. Anjeun bébas masak tuangeun nyalira atanapi nyéépkeun koki swasta, anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur tempat pikeun bersantai, sareng anjeun tiasa ngojay di kolam renang pribadi anjeun nyalira. Upami anjeun nyandak murangkalih bulan madu, villa Cayman méwah ogé nyayogikeun kaamanan anu henteu dipikagaduh ku Resort.

Kegiatan Bulan Madu Romantis

Sakumaha sigana anjeun hoyong nyéépkeun bulan madu anjeun, pikaresepeun pikeun ngarencanakeun sababaraha kagiatan romantis. Candak perjalanan kapal sareng buka pulau-pulau anu sanés. Ngojay ku kuya sareng didatangan Stingray Kota. Aya seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun di Kapuloan Cayman anu anjeun bakal manja pikeun pilihan.

Bulan madu di Kapuloan Cayman sareng anjeun tiasa ngarep-ngarep ngadamel sababaraha kenangan anu endah sareng nyandak poto anu saé, henteu kedah hubungan sareng ramé sareng garis.

Nyitak Friendly, PDF & Email