24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan wartos Berita Ngabobol Papua Nugini kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Gempa anu kuat 7.0 naék kana Papua Nugini

Gempa Papua-Nugini-Guinea
Gempa Papua-Nugini-Guinea
Ditulis ku jelema nu nyunting

Gempa bumi saageung 7.0 nyerang Papua Nugini jam 7:00 énjing waktos lokal. Éta cukup kuat pikeun ngaluarkeun peringatan tsunami.

Pusat Peringatan Tsunami Pasifik nyatakeun gelombang anu jangkungna kirang tina 30 séntiméter tiasa dipiharep dina garis pantai di Papua Nugini sareng Kapuloan Solomon anu caket.

Gempa kasebut pencét di hiji pulau terpencil di New Britain, sareng henteu aya laporan karusakan anu dikaluarkeun. Episentrum gempa éta ayana sakitar 200 kilométer kidul-kulon Rabaul anu jerona 40 kilométer.

Sahenteuna aya 2 gempa susulan kalayan gedena langkung ageung tibatan 5 ti saprak éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.