Ngembangkeun pariwisata di Kuwait cara Accor

Ti-kénca-Sebastien-Bazin-Syekh-Mubarak-AM-Al-Sabah-Gaurav-Bhushan-at-Kuwait urang-Istana Bodas
Ti-kénca-Sebastien-Bazin-Syekh-Mubarak-AM-Al-Sabah-Gaurav-Bhushan-at-Kuwait urang-Istana Bodas

Kuwait sanés tujuan perjalanan sareng wisata anu ageung. Aya sababaraha pamaén di industri anu hoyong muterkeun ieu - cara Accor.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kuwait sanés tujuan perjalanan sareng wisata anu ageung. Aya sababaraha pamaén dina industri hoyong ngarobah ieu.

Salah sahijina nyaéta Pupuhu Hotel Aksi, Syéh Mubarak AM Al Sabah. Anjeunna janten tuan rumah pikeun rapat di Kuwait White Palace nembe sareng Pupuhu sareng CEO Accor International, Sebastien Bazin.

Diskusi museur kana pertumbuhan pariwisata sareng silaturahmi salajengna di Kuwait sareng daérah sareng kalebet Chief Executive Officer Accor, Gaurav Bhushan, ogé anggota tim anu sanés.

Sababaraha ideu dibahas ngeunaan aktivasina sareng pamekaran pariwisata di Kuwait sareng ningkatna kasempetan kerjasama sareng Perancis sareng nagara-nagara sanés dimana Accor ngatur hotél.

Sorotan ieu ditempatkeun dina permintaan kirang pikeun ékonomi sareng hotél kelas tengah. Hubungan Aksi-Akor tiasa mendesain, ngembangkeun sareng ngoperasikeun akomodasi anu saé kualitas, terjangkau, bermerek ngalayanan bisnis anu luwes, anggaran-pinter sareng pangumbara luang.

Mémang, Action Hotels plc parantos gaduh pamilik, pangembang sareng manajer aset anu pangméntal hotél bintang tilu sareng opat di lokasi perdana di Wétan Tengah sareng Australia.

Portopolio Perusahaan ayeuna diwangun ku 14 hotél operasi, dimana 10 di Wétan Tengah sareng opat di Australia. Ieu kalebet 11 hotél anu dikelola ku Accor ngalangkungan tilu panji, ibis, Mercure sareng Novotel. Samentawis éta, Mercure Riyadh Olaya sareng Novotel Dubai Creek badé dibuka taun 2019

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN