Kuwait Airways: Épansi armada kalayan ngagaleuh dalapan A330neo

Kuwait-Airways
Kuwait-Airways
Ditulis ku jelema nu nyunting

Kuwait Airways, maskapai nasional nagara Kuwait, parantos nandatanganan Perjanjian Meuli (PA) pikeun dalapan pesawat A330-800. Perjanjian ieu ditandatanganan ku Yousef Al-Jassim, Pupuhu Kuwait Airways sareng Christian Scherer, Chief Officer Komérsial Airbus, di markas Airbus di Toulouse.

Yousef Al-Jassim, Pupuhu Kuwait Airways nyarios: "A330-800 lancar bakal cocog sareng rencana ékspansi sareng pertumbuhan kami. Ékonomi operasional anu teu kaéléhkeun sareng kinerja salian ti pangsaéna panumpang kelas anu hadé janten investasi anu saé. Kami yakin yén A330-800 bakal ngadukung kami bersaing sacara épéktip dina jaringan rute anu ngembangna. Hubungan kami sareng Airbus ngalegaan ngalangkungan akuisisi pesawat sareng kami ngarepkeun kolaborasi salajengna dina bidang téhnis. "

Pengumuman éta nandakeun léngkah penting dina strategi pembaruan sareng ékspansi armada Kuwait Airways. Operator nasional Kuwait ogé ngagaduhan pesawat A350 XWB sareng A320neo Family dina urutan. Pangiriman armada Airbus anu énggal bakal dimimitian di taun 2019.

"Kami resep yén Kuwait Airways parantos milih A330neo salaku batu penjuru pikeun armada widebody kahareup na. A330-800 kalayan épisiensi anu unik sareng kagunaanna bakal ngadukung ambisi operator pikeun ngembangkeun jaringan jarak jauh na, ”saur Christian Scherer, Chief Officer Komérsial Airbus. "Pesawat na bakal lancar ngalengkepan Kuwait Airways 'A320neos sareng A350 XWB sareng nganteurkeun ékonomi operasi anu teu aya tandingan, kamiripan operasional sareng pangalaman panumpang anu teu aya tandingan."

Diluncurkeun dina bulan Juli 2014, Kulawarga A330neo mangrupikeun A330 generasi anyar, diwangun ku dua vérsi: A330-800 sareng A330-900 dibagi 99 persén persamaan. Éta diwangun dina ékonomi anu kabuktosan, kagunaan sareng reliabilitas Kulawarga A330, bari ngirangan konsumsi bahan bakar sakitar 25 persén per korsi versus pesaing generasi sateuacanna sareng ningkatna rentang dugi ka 1,500 nm dibandingkeun sareng mayoritas A330s anu dioperasikeun. A330neo didukung ku mesin Trent 7000 generasi terakhir Rolls-Royce sareng ngagaduhan jangjang énggal kalayan ningkat bentang sareng A350 XWB-terinspirasi Sharklets. Kabinna nyayogikeun fasilitas Airspace énggal.

A330 mangrupikeun salah sahiji kulawarga widebody pang populerna anu kantos, saatos nampi langkung ti 1,700 pesenan ti 120 konsumén. Langkung ti 1,400 A330 ngalayang sareng langkung ti 120 operator sadunya. A330neo mangrupikeun tambahan pangénggalna pikeun kulawarga widebody Airbus anu terkemuka, anu ogé kalebet A350 XWB sareng A380, sadayana nampilkeun rohangan sareng kanyamanan anu teu ayaandinganana digabungkeun sareng tingkat épisién anu saéna sareng kamampuan rentang anu teu aya tandinganna.

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN