Hahn Air Group: A20 mitra énggal dilaksanakeun

hahn-hawa
hahn-hawa
Ditulis ku jelema nu nyunting

Hahn Air parantos ngahijikeun 20 operator énggal kana jaringan global na langkung ti 350 mitra udara, rel sareng shuttle dina akhir kuartal katilu taun ieu. Tina kemitraan énggal, salapan mangrupikeun perjanjian interline énggal sareng sabelas mangrupikeun mitra énggal H1-Air, produk tina jasa konsolidasi global Hahn Air Systems.

Jasa tina salapan maskapai ieu ayeuna sayogi dina tikét HR-169 dina panunjukna nyalira berkat perjanjian antar hubungan sareng Hahn Air:

- Africa World Airlines (AW), Ghana
- Air KBZ (K7), Myanmar
- Air Senegal (HC), Sénégal
- Austrian Airlines (OS), Austria
- Eastar Jet (ZE), Koréa Kidul
- JC International Airlines (QD), Kamboja
- Jubba Airlines (3J), Kénya
- Lanmei Airlines (LQ), Kamboja
- Sunwing Airlines (WG), Kanada

Penerbangan tina sabelas mitra anyar jasa konsolidasi Hahn Air Systems ayeuna sayogi dina kode reservasi H1 dina sadaya GDS. Agén perjalanan di 190 pasar tiasa mesen jasa aranjeunna sareng ngaluarkeunnana dina tikét HR-169. 2018 ningali perjanjian sareng maskapai sareng operator wisata di handap ieu:

- Aerolíneas Sosa (S0), Honduras
- Air Kiribati (IK), Kiribati
- Anguilla Air Services (Q3), Anguilla
- Blue Bird Airways (BZ), Yunani
- China West Air (PN), Cina
- Cronos Airlines (C8), Guinea Khatulistiwa
- Easyfly (VE), Kolombia
- Jetways Airlines (WU), Kénya
- Lanmei Airlines (LQ), Kamboja
- Myway Airlines (MJ), Georgia
- TravelXperts ag, Switzerland

"Kami resep pisan yén dua urang mitra antargugusna énggal ayeuna nganggo dua kamitraan sareng Hahn Air Group, anu hartosna aranjeunna ngahijikeun perjanjian antara produk H1-Air kami", saur Steve Knackstedt, Wakil Présidén Grup Usaha Maskapai di Hahn Air. "Lanmei Airlines sareng Africa World Airlines ayeuna parantos aya dina tikét Hahn Air dina kode IATA nyalira bari dina waktos anu sami, éta tiasa dikaluarkeun dina sadaya GDS utama dina kode Hahn Air Systems H1. Ieu mangrupikeun tren anu berkembang diantara maskapai palanggan kami sabab éta masihan aranjeunna pendekatan anu saéstuna pikeun distribusi henteu langsung ngalangkungan agénsi perjalanan. "

Kalayan solusi tikét sareng distribusi na, maskapai Jerman Hahn Air ngagampangkeun bisnis global antara agénsi perjalanan sareng maskapai. Konéktipitas globalna sareng sadaya Sistem Distribusi Global (GDS) anu penting sareng ampir sadayana Rencana Penagihan sareng Padumukan (BSPs) ngamungkinkeun 100,000 agén perjalanan di dunya pikeun ngaluarkeun jasa transportasi mitra Hahn Air dina tikét HR-169.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN