Bandara Budapest nambihan Amman

0a1-25
0a1-25

Konsistén nganterkeun bulan-bulan kamekaran lalu lintas panumpang dua digit, Bandara Budapest dinten ayeuna parantos nambihan rute anyar na ka 14 taun 2018 ku ngabagéakeun operasi Ryanair dua kali mingguan ka Amman.

Nuju nembongan deui dina jaringan jalur gateway Hungaria, tautan ka ibukota Yordania ogé bakal ngenalkeun hubungan sareng Aqaba di basisir Laut Beureum - tujuan anu dipikahoyong pisan.

"Pikaresepeun pikeun ngabagéakeun tambahan anu penting pikeun tujuan panumpang kami kalayan pasangan penting kami Ryanair," nyatakeun Máté Ritter, Manajer Pangembangan Maskapai, Bandara Budapest.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali