24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata Nepal muka pameran #Photo Nepal

Nepal-1
Nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Serial paméran poto bulanan Déwan Pariwisata Nepal parantos dimimitian pikeun bulan Nopémber ieu. Dewan Pariwisata Nepal nyayogikeun dinten Jumaah anu mimiti unggal bulan pikeun séri paméran Photo Nepal na, sareng séri Nopémber parantos dimimitian pikeun kaping 2, 3, sareng 4. Waktos ti jam 11 enjing dugi ka 4 sonten.

Seri Photo Nepal sacara éksklusif nunjukkeun hiji tujuan khusus Nepal sareng nyandak budaya lokal, gaya hirup, prasarana, sareng wajah ngalangkungan lensa. Dewan Pariwisata Nepal parantos damel sareng ngagampangkeun sababaraha fotografer sareng grup internasional pikeun nyandak gambarna dina jalan umum. Séri ieu ngagambarkeun gambar ti fotografer Nepal sareng Cina sareng klikna di Bhaktapur. Gambar ieu nyaritakeun gaya hirup sareng budaya Bhaktapur kalebet infrastruktur tradisional sareng sejarah sareng kahirupan Newa. Pameran bulan ieu ogé nunjukkeun sababaraha gaya hirup tradisional Cina sareng foto anu aya hubunganana sareng infrastruktur.

Bulan kamari, 100 gambar ti Nepal dipamerkeun di pusat budaya di Kota Beijiao, Kacamatan Shunde, Foshan, Guangdong, ti tanggal 1-7 Oktober 2018 salaku bagian tina kampanye #photoNepal anu diprakarsai ku Dewan Pariwisata Nepal. Serial Nopémber ieu mangrupikeun tampilan tina klik anu sami anu dipidangkeun di Cina, sareng paméran klik éta bakal dilanjutkeun deui ti 6-8 Nopémber di Bhaktapur.

Poto mangrupikeun komponén integral wisata, sareng pameran ieu dimaksudkeun pikeun ningkatkeun Pariwisata Nepal. Rangkaian Poto Nepal ieu mangrupikeun koordinasi gabungan Dewan Pariwisata Nepal, Kipaagraphy, Asosiasi Pengusaha Pangembangan Pariwisata Nepal, sareng Asosiasi Fotografi Beijao Cina.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.