24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Cina Ngabobol Warta Latvia Breaking News Warta Breaking Nepal wartos teknologi Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Turki Breaking News

Airbus 'A220 ngamimitian tur démo dunya

0a1-16
0a1-16

Airbus bakal ngapungkeun pesawat udara tunggal BarBassic A220-300 generasi anyar, ka lima kota di opat nagara salaku bagian tina démo démo dunya.

A220-300 mimiti bakal hadir dina paméran udara Zhuhai (Cina) ti 5 Nopémber dugi ka 8 Nopémber sateuacan ngapungkeun ka Chengdu dina 9 Nopémber. Pesawat na bakal neraskeun perjalanan na sareng perhentian di Koh Samui (Thailand) dina 10 Nopémber sateuacan ngapungkeun ka Kathmandu (Nepal) dina 11 Nopémber. Saatos éta airBaltic A220 bakal angkat ka Istanbul (Turki) tanggal 12 Nopémber sateuacan uih deui ka markas bumi na di Riga (Latvia) tanggal 14 Nopémber.

Tur démo A220 mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun Airbus pikeun ningalikeun anggota kulawargana anu pangénggalna di payun maskapai sareng média sareng nawiskeun pandangan anu caket tina karakteristik luar biasa, kanyamanan, sareng kinerja, anu nguntungkeun pikeun operator sareng panumpang anu sami.

airBaltic's A220-300 ngagaduhan susunan kabin anu nyaman anu tiasa nampung 145 panumpang dina kanyamanan widebody anu sajati. Maskapai Lativia parantos ngoperasikeun 13 A220-300s tina total 50 anu dipesen.

A220 mangrupikeun hiji-hijina tujuan pesawat anu diwangun pikeun pasar korsi 100-150, éta nganteurkeun efisiensi bahan bakar anu teu kaétang sareng kanyamanan widebody sajati dina pesawat aisle tunggal. A220 ngahimpun aerodinamika canggih, bahan canggih sareng mesin turbofan Pratt & Whitney generasi terakhir pikeun nawiskeun sahenteuna 1500 persen pembakaran bahan bakar langkung handap per korsi dibandingkeun sareng pesawat generasi sateuacanna. Kalayan kisaran dugi ka 20 nm (3,200 km), A5020 nawiskeun kinerja pesawat lorong tunggal anu langkung ageung.

Kalayan buku pemesanan langkung ti 400 pesawat dugi ka ayeuna, A220 ngagaduhan sadaya kredensial pikeun menang pangsa singa ti 100- dugi ka 150 korsi pasar pesawat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov