24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Nyumbang kana pariwisata ku cara "luar kotak"

nelasan
nelasan
Ditulis ku jelema nu nyunting

Sektor pariwisata global parantos nyandak léngkah raksasa ka payun. Henteu ngan ukur ngabagéakeun anu resep kana perjalanan di panjuru dunya, éta ogé ngabagéakeun ideu pangusaha sareng pengusaha anu hoyong di seluruh dunya anu milarian masihan sumbangan pikeun séktor pariwisata ngalangkungan ideu anu béda-béda.

Dina kontéks ieu, Dewan Pariwisata Nepal sareng Udhyami Innovations, hiji organisasi anu damel ngawangun ékosistem ngamimitian di Nepal, parantos ngaluncurkeun "Wisata Udhyami Seed Camp," platform pikeun pangusaha ngainovasi sareng ngamimitian usaha énggal dina perjalanan, pariwisata, sareng sektor silaturahmi kerjasama sareng Laxmi Bank, ibukota Laxmi, GATE College, Nepal Telecom, World Innovation Forum, Bayangkeun Nepal, sareng Codewing Solutions.

Wisata Udhyami Boot Camp, Bootcamp 6 dinten dimana Pariwisata Udhyamis terpilih dilatih, dibimbing, sareng dilatih dina sababaraha aspek wirausaha, disimpulkeun dina 4 Nopémber 2018. Camp Boot sacara resmi diresmikeun ku Menteri Kehormatan pikeun Pariwisata, Pariwisata, Leuweung sareng Lingkungan Propinsi Gandaki, Mr. Bikash Lamsal, dina 30 Oktober 2018 di Kantor Pariwisata Nepal Kantor Gandaki Propinsi, Pokhara.

Wisata Udhyami Seed Camp narékahan pikeun ngaidentipikasi startup inovatif anu sanggup ngarobah cara perjalanan jalma sareng ngalaman pariwisata ayeuna. Ngalawan panggero aplikasi ti pengusaha anu hoyong, 61 aplikasi anu layak ditampi, diantarana 34 ideu anu paling pas sareng layak didaptarkeun pikeun wawancara. 20 tim anu panghadéna sareng paling pas dipilih ku juri pilihan dumasar kana kriteria pamilihan anu tos dirancang. Tim anu dipilih ilubiung dina Camp Boot anu intensif dimana aranjeunna damel pikeun ngesahkeun ideu sareng diajar dasar-dasar ngalakukeun bisnis ti ahli industri, pengusaha senior, sareng pelatih bisnis.

Pangusaha pariwisata anu kawéntar sareng pamangku kapentingan sanés ngiringan acara panutupan Camp Boot, tempat Pariwisata Udhyamis ngabagi nada na. Bapak Aditya Baral, Sutradara Senior Déwan Pariwisata Nepal, ngabagi yén waktos tangguh henteu lami, tapi jalma-jalma luhur, sareng Wisata Udhyami Seed Camp ngagaduhan pangusaha luhur anu bakal ngabantosan ngembangkeun pariwisata di nagara éta.

Mr. Kavi Raj Joshi, CEO Udhyami Innovations, nyatakeun yén tim ayeuna bakal ngaliwat sasih séni susulan dimana aranjeunna bakal ngembangkeun produkna sareng pasang di payuneun langkung ti 300 pamangku kapentingan anu béda kalebet calon investor, kamungkinan kolaborator, pangusaha pariwisata senior, sareng ahli bisnis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.