24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
palabuan udara hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta LGBTQ wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Virus COVID anyar maut nyerang California Kidul sareng Colorado

covidLAX
covidLAX

Pangadeg tina Jaringan Pariwisata Dunya nyaéta panggero pikeun eureun langsung pikeun penerbangan ti sareng ka California. Varian anyar anu berpotensi langkung tepa tina coronavirus anu mimiti diidentifikasi di Karajaan Inggris parantos kapendak di California, saur Gubernur Gavin Newsom Rebo.

Kasus séjén dilaporkeun di Colorado. Duanana pasién henteu ngagaduhan riwayat perjalanan anu nunjukkeun yén virus tiasa nyebarkeun di komunitas.

Virus di Inggris ngadorong Uni Éropa, nagara-nagara Teluk, Rusia, sareng seueur deui pikeun ngasingkeun Inggris, ngeureunkeun sadaya patalimarga ka sareng ti Inggris.

Di Amérika Serikat, jalma masih ngalayang ka luar sareng California dina jumlah rékor. Perjalanan Taun Anyar langkung luhur tibatan anu diarepkeun, nempatkeun sésana Amérika Serikat dina bahaya. Los Angeles, San Diego, sareng San Fransisco tetep salaku hub maskapai utama pikeun penerbangan internasional ti sakumna dunya.

Rumah sakit di Los Angeles County kabebeng sareng ngalaporkeun adegan kacau.

New York sareng Hawaii nyobian ngajaga nagara-nagara na dina ngajantenkeun uji coba négatip nalika dugi, tapi ku jumlah penerbangan ti California Kidul beroperasi, kaayaan éta ogé bakal nempatkeun New York sareng Hawaii dina bahaya.

Gubernur California henteu netepkeun dimana di nagara éta varianana dicirikeun, tapi pejabat San Diego County ngumumkeun engké dina dinten yén aranjeunna parantos ngonfirmasi galur dina lalaki umur 30 taun anu diuji positip di dinya saatos ngembangkeun gejala dina dinten Minggu.

Pejabat nyatakeun yén lalaki éta henteu "gaduh riwayat perjalanan." Hasilna, "kami yakin ieu sanés kasus terasing di San Diego County," saur Pengawas Nathan Fletcher nambihan yén pajabat yakin yén hal ieu henteu aya deui papisah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.