24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Awards Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Warta Breaking Nepal wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK

Sombong sareng perdamaian pikeun Déwan Pariwisata Nepal sareng Kapala Deepak Joshi

Deepak-Joshi
Deepak-Joshi
Ditulis ku jelema nu nyunting

Mr Deepak R. Joshi, Chief Executive Officer of the Nepal Tourism Board, parantos dilélér Juara IIPT pangluhurna dina Award Tantangan pikeun 2018 ti International Institute for Peace Through Travel di #ITCMS (International Travel Crisis Management Summit) di London , INGGRIS.

CEO dihargaan penghargaan pikeun kerja keras sareng kasuksésan anu mantep dina mumbul deui sareng ngajantenkeun wisata ka payun di Nepal. Kapamingpinan na salami tahap krisis bangsa parantos diaku sareng diapresiasi ku sanés ngan ukur babarayaan perdagangan perjalanan internasional tapi ogé ku déwan penting sapertos IIPT.

Deepak nampi penghargaan na

Mr Joshi sareng sakumna babarayaan Pariwisata Nepal parantos nempatkeun waktos sareng tanaga kana sanés ngan ukur ningkatna pariwisata Nepal, tapi ogé nyandak pariwisata Nepal ka tingkat anu langkung luhur sacara internasional.

Ieu mangrupikeun waktos anu ageung pikeun Dewan Pariwisata Nepal, industri Pariwisata Nepal, sareng Mr. Joshi anu ayeuna janten Duta Damai Pariwisata Internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.