24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Breaking Nepal Pembaruan Tujuan Wisata

Definisi kuring ngeunaan hotél anu saé mangrupikeun tempat anu kuring cicing

nepal-1
nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Kieu carana aktor Hollywood, Robert De Niro, ngahartikeun naon hotél anu saé pikeun anjeunna. Sareng ieu kumaha hotél anyar ieu ngarepkeun anjeunna bakal ngajelaskeun harta tanahna.

Akama Hotel bintang 4 anyar mangrupikeun gabungan tina kamewahan, warisan, sareng silaturahmi anu aya di jantung Kathmandu. Gabungan ieu ngagambarkeun campuran budaya Newari sareng Himalaya lokal.

Hotél na aya di Dhumbarahi, 3 km ti Bandara Internasional Tribhuwan. Éta nyayogikeun konektipitas kana tempat wisata sapertos Pura Pashupatinath; Boudhanath Stupa; Swoyambunath, hub lumangsung Lazimpat; Durbar Marg; sareng Thamel, sareng hub bisnis.

Pikeun pangalaman gastronomis, hotél nawiskeun warung kopi anu mangrupikeun réstoran multi asakan, réstoran khusus anu ngalayanan masakan Cina sareng Italia, ruang tunggu di lobi anu ngalayanan inuman sareng kanapés, sareng 2 bar sareng anggur, koktail tandatangan, sareng koleksi tina malt tunggal.

Aya 3 aula anu cocog pikeun sadaya rapat, peluncuran produk, seminar, konperénsi, acara sosial, sareng aya rohangan dewan. Sadaya balai dilengkepan ku alat-alat canggih sareng sistem sora hi-tech.

Aya kolam renang tanpa wates, sauna sareng kamar uap, bak Jacuzzi, sareng teu lami spa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.