Stroke: CEO Otoritas Pariwisata Zimbabwe Karikoga Kaseke

KARIKOGA-KASEKE11-300x252
KARIKOGA-KASEKE11-300x252

Kapala perwira eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwé (ZTA) Karikoga Kaseke diserang stroke isuk-isuk kamari numutkeun sumber eTN anu dipercaya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kapala perwira eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwé (ZTA) Karikoga Kaseke diserang stroke isuk-isuk kamari numutkeun sumber eTN anu dipercaya.

Sumber nyatakeun yén Kaseke anu lieur mimitina ngaku di Corporate 24 Medical Center kalayan komunikasi anu parah. Anjeunna tetep gering sareng parantos dipindahkeun ka Pusat Trauma Borrowdale.

Nembe dilaporkeun eTN, éta Kapala perwira eksekutif ZTA bakal ninggalkeun Otoritas Pariwisata Zimbabwé. Anjeunna parantos ngajalankeun ZTA salami 13 taun.

Kaseke parantos terang pisan vokalna. Dua minggu ka pengker bisnis lirén di hotél Harare kamari saatos pimpinan pejabat eksekutif Otoritas Pariwisata Zimbabwe (ZTA) Karikoga Kaseke ngawartoskeun yén gelas jus jeruk anu kirang-400 ml parantos ngajantenkeun $ 10.

Awak News Daily aya di hotél anu ngalaksanakeun usaha anu sanés nalika Kaseke ngayakinkeun staf hotél sareng teras ditawarkeun gelas jus anu sami pikeun $ 5 kusabab "statusna".

Kaseke nolak tawaran éta nungtut ningali manajer umum anu sumping di tempat kejadian ngan ukur keukeuh "pak, hargana $ 10, éta jus anyar diperes."

Saatos digulingkeun pamaréntahan anu anyar, Kaseke berhasil ngajaga padamelanana di ZTA, tapi janten kakuatan sora dina nyarios pisan ngalawan tilas Menteri Pariwisata Walter Mzembi. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji penasihat luhur Mzembi sareng janten salah sahiji penasihat luhur menteri ayeuna Priscah Mupfumira saatos rézim robih. Ieu panginten anjeunna tiasa ngajaga jabatanana, anjeunna ayeuna mutuskeun angkat ka jabatan publik di pamaréntahan Zimbabwé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.