Avianca ngaluncurkeun jasa nonstop ti Munich ka Bogotá

0a1-83
0a1-83

Amérika Kidul ayeuna rada caket ka Munich. Ngagungkeun kasempetan ageung dina gaya hébat, Bandara Munich nandaan peluncuran jasa anyar Avianca ka Bogotá ku upacara motong pita tradisional. Munich ayeuna mangrupikeun hiji-hijina tujuan Jérman anu dilayanan henteu lirén ku operator Kolombia. Anu sumping dina acara éta nyaéta Hernán Rincón, CEO Avianca, sareng Dr. Michael Kerkloh, Présidén sareng CEO Bandara Munich.

"Kami resep Avianca parantos milih Munich. Maskapai anu dihargaan salaku maskapai pangsaéna di Amérika Kidul ayeuna badarat di bandara pangsaéna di Éropa, "saur Dr. Kerkloh.

Hernán Rincón, CEO Avianca sareng Présidén Avianca Holdings SA nambihan: "Kami bangga nawiskeun jasa ieu ka panumpang sareng ngagedekeun jaringan jalur kami. Kalayan ditambahan Munich, kami ayeuna ngapung ka 110 tujuan di 27 nagara. "

Avianca bakal angkat ti Munich ka ibukota Kolombia lima kali saminggu. Panumpang anu ngalayang ka Bogotá bakal nguntungkeun tina seueur penerbangan ngahubungkeun ka tujuan Amérika Latin anu pikaresepeun anu ditawarkeun ku anggota Star Alliance Avianca di hub bumi na. Marengan 20 kota Kolombia, Avianca mabur ka 60 tujuan sanés di Amérika Latin, kalebet seueur di Méksiko, Karibia sareng peuntas buana Amérika Kidul.

Avianca mangrupikeun maskapai kadua tertua di dunya. Éta bakal ngalayanan rute Munich sareng Boeing 787-800 Dreamliner anu modéren.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali