Viva Air ngaluncurkeun rute langsung ti Miami ka Santa Marta, Kolombia

0a1a-150
0a1a-150

Operator biaya rendah Viva Air ngumumkeun rute internasional langsung anyar antara Miami sareng Santa Marta, Kolombia. Ieu bakal janten rute langsung anu munggaran anu ditawarkeun antara dua kota. Tiket ayeuna sayogi kanggo dipesen, sareng penerbangan munggaran angkat tanggal 18 Désémber 2018.

"Kami bagja ngumumkeun rute internasional anyar kami Miami-Santa Marta-Miami. Dina taun munggaran kami ngarepkeun nyandak langkung ti 31 rébu palanggan, masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngarambat ka Kolombia kalayan ongkos kami anu murah, "saur Felix Antelo, CEO Viva Air.

Viva Air bakal ngoperasikeun 3 hiber per minggu antara Miami sareng Santa Marta dina dinten Salasa, Kemis, sareng dinten Sabtu tabuh 10:38 enjing. Maskapai ieu nawiskeun penerbangan langsung ti Miami ka Medellin ti Désémber 2015, ngangkut langkung ti 150,000 panumpang.

Kalayan rute anyar ieu, Viva Air bakal ngahubungkeun daérah bari nempatkeun deui Kolombia salaku tujuan wisata utama pikeun palancong AS.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali